::Inici >Reunions >2011-07-05 Acta de Reunió

2011-07-05 Acta de Reunió

REUNIÓ AJUNTAMENT  05 DE JULIOL DE 2011

 

Reunits al local de l’Associació de Veïnes i Veïns de Calafat, el dia 5 de juliol de 2011, a les 19:30 hores les persones següents,

Ø  Rubén Lallana, regidor d’Urbanitzacions, de Gestió del Territori, Governació i Mitjans Informatius de l’ajuntament de l’Ametlla de Mar

Ø  Albert Medrano, anterior regidor d’Urbanitzacions i actual regidor de Festes, Joventut i Esports de l’ajuntament l’ajuntament de l’Ametlla de Mar

Ø  Rut Guiseris, presidenta en funcions junta directiva de l’associació

Ø  Evelin Cubeles, tresorera junta directiva de l’associació

Ø  Vanesa López, secretària junta directiva de l’associació

Ø  Dani Bas, vocal junta directiva de l’associació

es tracten els següents assumptes:

1.- Revista Quatre cantons.- La Junta sol·licita explicacions sobre la seva distribució a Calafat per les queixes rebudes. El Sr. Lallana manifesta que el proper número es repartirà igual que fins ara però que el següent canviarà la forma de distribució i que només ens pot avançar que ens agradarà.

2.- Festes Calafat 2011.- El Sr. Medrano es compromet al pagament de la despesa de contractació del “Dúo Andrómeda”, qui animarà la nit del dissabte 6 d’agost per Festes a Calafat, per import de 750€.

També a l’arranjament de la pista de futbol pel Campionat de futbol Calafat 2011 que s’inicia el 25 de juliol: pintar línies en blanc a la pista, malla protectora darrera la porteria costat Fatafat, revisar llums i increment del nombre de focus  ACTUACIÓ EXECUTADA

Sol·licitem un generador, altaveus i micròfon i se’ns concedeix si bé no amb la potència  i nombre sol·licitats. I altres petites actuacions que ha de fer la brigada d’obres de l’ajuntament i la Policia Local. Es demana la presencia d’algun representant de l’ajuntament per Festes i el Sr. Lallana s’hi compromet.

Aprofitem per demanar que la font s’instal·li abans de Festes i consensuem la seva ubicació

3.- Abocador de residus.- La Junta havia proposat el trasllat de l’abocador de residus a l’entrada de Calafat, per evitar les molèsties que pateixen els veïns i veïnes que estan a tocar d’aquest. Doncs s’havia assabentat del Pla d’Ocupació que l’ajuntament havia sol·licitat a la Generalitat de Catalunya pel canvi d’ubicació de l’abocador de residus de Calafat. El Sr. Lallana ha sol·licitat als tècnics municipals el pressupost del seu canvi d’ubicació i millora, així que esperem la propera reunió a 1 d’agost per avançar.

4.- Recollida de brossa.- Per ambdues parts es manifesta que aquesta Setmana Santa la recollida de brossa ha estat molt millor que la de l’any anterior i s’espera seguir en aquesta línia.

5.- Soroll circuït Calafat.-La Junta reclama que es contestin els tres escrits presentats al registre d’entrada de l’ajuntament de l’Ametlla de Mar i, a més, donats en mà als respectius regidors responsables ja fa uns mesos. No se’ns ha donat resposta. Es sol·licitava informació en relació a la llicència d’activitat del circuït i al compliment de les mesures legals sobre soroll, i s’aportaven nombroses signatures de persones en favor que el circuït de Calafat s’adeqüi a la normativa sobre activitats i, en especial, a la de sorolls. El Sr. Lallana proposa una reunió dels implicats: associació de veïns de Calafat, ajuntament de l’Ametlla de Mar i el Sr. Mangrané.

6.- PENTA (Pla d’Emergència Nuclear).- La Junta sol·licità la implementació del PENTA en totes les reunions mantingudes amb l’ajuntament. Manca megafonia, no arriba la ràdio municipal (el Sr. Lallana diu que ha encarregat un estudi tècnic a l’enginyer municipal per esmenar-ho) i no coneixem cap pla d’evacuació, entre d’altres. El Sr. Lallana, com els anteriors regidors, diu que s’ho estudiarà.

7.- Estat voltants transformadors elèctrics.- Per part de la Junta es reclama l’arranjament del voltant dels transformadors elèctrics pel risc que comporta el seu estat actual. El Sr. Lallana diu que s’ho mirarà.  ACTUACIÓ EXECUTADA

8.- Platges.-

* Cala Llobeta: el Sr. Lallana diu que no es realitzarà cap actuació fins el 2012 i que immediatament es restringirà l’accés als vehicles (si bé s’ha procedit al tancament amb una cadena del camí d’accés a la platja, submarinistes amb vehicle ja han trencat la cadena i accedeixen fins la mar amb cotxe....  cal una altra solució)

* Platja del Port: la Junta reclama la instal·lació de la dutxa a la platja i el Sr. Lallana s’hi compromet.

9. Abastament d’aigua potable.- La Junta reclama explicacions sobre la gestió de l’abastament d’aigua potable a Calafat i poder defensar els interessos dels veïns/es de Calafat abans que es produeixi un canvi en l’empresa privada responsable del seu subministrament i amb aquest un increment en el preu del aigua. Ens deriva a un especialista de l’empresa pública La Cala Gestió de l’ajuntament per a tractar aquest assumpte.