::Inici >Reunions >2003-02-12 Nota informativa

2003-02-12 Nota informativaNOTA INFORMATIVA. Febrer 2003
remet. El secretari a  2003.02.12.


Memoràndum dels acords presos en les reunions mantingudes els dies 7 i 10 de Febrer de 2003, pel Acalde de l'Ametlla de Mar Antoni Espuny i el Sr Jaume Núñez (Encarregat d'obres), amb els representant de l'Associació de Veïns de Calafat Sr.Giorgio Cinnirella, José Luis Campoy, José Luis Granado, Sr Ernest Hernández.

S'han pres els següents acords:

1 -
Retirar els actuals contenidors per a la recollida de residus vegetals que actualment es troben disseminats per tota la Urbanització de Calafat, recol.locant set d'ells en la zona verda situada al costat del camp de futbol: cinc contenidors per a la recollida de residu vegetal i dos per a la recollida de mobles i estris. Aquests contenidors seran d'ús exclusiu per als propietaris i no podran usar-se pels jardiners encara que aquests treballin per a aquests propietaris.

a) Obrir un camí des del carrer al recinte dels contenidors.
b) Netejar i preparar la zona escollida.
c) Tancar la zona amb una malla verda.
d) Sembrar baladres per dissimular els contenidors
e) Posar cartells amb indicacions per a l'ús dels contenidors i també demananr a tots els veïns no deixar res fora dels mateixos.

Aquestes obres estaran acabades i en funcionament durant el mes de març.

L'Associació de Veïns de Calafat convocarà una reunió a l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar amb tots els jardiners que treballen en Calafat on es va a demanar la seva col.laboració per portar tots els residus de jardí a l'abocador municipal de Tres Cales.

L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar prepararà un rebut que serà lliurat als jardiners per a la seva tornada lliurar-lo als propietaris per cobrar el cost extra de portar el seu residu a l'abocador.

En aquesta reunió demanarem també que aquest cost sigui el mateix per a tots els jardiners.

En el cas que un veí, en un moment puntual, tingui una gran quantitat de residu de jardí, se li passaran a recollir per la seva domicili trucant amb un mínim d'antelació de 24 hores al número 609055380 (Sr. Saergi).

2 - El Sr Jaume Núñez prepararà un pla de treball detallant els aspectes.
  
Neteges dels carrers
  
Neteja de jardineria, (matolls etc.)
  
Manteniment dels parterres
  
Aquest pla es detallarà per zones i dates.
3 - Enllumenat dels carrers

L'Associació de Veïns de Calafat ha demanat una millora de l'enllumenat dels carrers, aportant un pla de treball d'urgència que cobreix les següents zones:
  
Entrada de Calafat
  
Zona Ronda del Mar
  
Zones Comercials
  
Zona carretera cap a l'Almadrava

S'inclouen també altres aspectes de millora.

El Sr Jaume Núñez s'ha compromès a reparar la major part possible dels fanals. En les zones que aquesta reparació no sigui possible o sigui molt costosa per falta de condicions mínimes de seguretat de les línies elèctriques, es faran fanals solars.
Festa de primavera.

El proper dia 15 de març, a les 16.00 hores a la plaça situada davant del supermercat es realitzarà una festa infantil que en coincidir amb el final dels carnavals podran assistir els nens amb les seves disfresses i on les activitats consistiran en jocs de cucanya, curses de tres cames (pares i fills) amb l'actuació d'un il.lusionista-mag i un animador amb cançons karaoke i una xocolatada subvencionada íntegrament pel restaurant FATAFAT.

Pàgina Web

Per optimitzar la nostra comunicació amb els membres de l'Associació i amb els veïns de Calafat en general, hem dissenyat una pàgina web en www.calafat-associacio.org

Demanem a tots els associats que a través d'aquesta pàgina ens indiquin la seva adreça de correu electrònic per així poder comunicar-nos amb ells.

Així mateix demanem a tots els veïns de Calafat que s'uneixin a l'Associació. Això ens atorgarà major representativitat i per tant més força. Per això els preguem realitzin la seva sol.licitud d'inscripció trucant telefònicament al Sr Giorgio Cinnirella al 977486189

Us agraïm la vostra col.laboració

  Enrera !     Amunt !     Inici !