::Inici >Reunions >2005-08-09 Acta de Reunió

2005-08-09 Acta de Reunió

ACTA DE LA REUNIÓ DE LA JUNTA DIRECTIVA DE DE L'ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE CALAFAT AMB L'AJUNTAMENT DE L'AMETLLA DE MAR CELEBRADA EL DIMARTS 9 D'AGOST DEL 2005.

Assistents:
Alcalde Sr Andreu Martí Ajuntament de l'Ametlla de Mar

Regidor de
de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar
Sr Joan Pere Gómez Ajuntament de l'Ametlla de Mar

President Pablo Serrano Associació de Veïns de Calafat

Secretari Ramon Rubinat Associació de Veïns de Calafat

Tresorer Giorgio Cinnirella Associació de Veïns de Calafat

Vocals José Luis Campoy Associació de Veïns de Calafat

José Enrique Bellver Associació de Veïns de Calafat


L'alcalde ens explica que encara no s'ha resolt legalment el tema d'augmentar la taxa d'escombraries per poder millorar les infraestructures de Calafat. pel que no és segur que aquesta acció hagi de dur a terme. No obstant això es reitera en el seu compromís d'efectuar la renovació total de l'enllumenat públic. A aquests efectes es traurà a concurs durant l'any 2005, el projecte i l'obra, perquè aquesta es pugui executar durant l'any 2006.

L'alcalde ens indica que es farà tota la il luminació nova i una part important de l'asfaltat. L'Ajuntament està gestionant l'obtenció de recursos per a aquestes obres. No es pot concretar en aquests moments la font d'aquests recursos.

S'acorda que el Sr Joan Pere assistirà a l'Assemblea General del proper dia 20 d'agost. Amb aquesta finalitat s'acorda una nova reunió per al dia 19 a les 12 hores per concretar el contingut de l'Assemblea.


         
Enrera !     Amunt !     Inici !