::Inici >Reunions >2003-02-07 Acta de Reunió

2003-02-07 Acta de Reunió

Memoràndum dels acords presos en les reunions mantingudes els dies 7 i 10 de Febrer de 2003, pel Acalde de l'Ametlla de Mar Antoni Espuny i el Sr Jaume Núñez (Encarregat d'obres), amb els representant de l'Associació de Veïns de Calafat Sr.Giorgio Cinnirella, José Luis Campoy, José Luis Granado, Sr Ernest Hernández.

S'han pres els següents acords:

1-   

Retirar els actuals contenidors per a la recollida de residus vegetals que actualment es troben disseminats per tota la Urbanització de Calafat, recol.locant set d'ells en la zona verda situada al costat del camp de futbol: cinc contenidors per a la recollida de residu vegetal i dos per a la recollida de mobles i estris. Aquests contenidors seran d'ús exclusiu per als propietaris i no podran usar-se pels jardiners encara que aquests treballin per a aquests propietaris.

a)  

Obrir un camí des del carrer al recinte dels contenidors.

b)  

Netejar i preparar la zona escollida.

c)  

Tancar la zona amb una malla verda.

d)  

Sembrar adelfas para disimular los contenedores Sembrar baladres per dissimular els contenidors

e)

Posar cartells amb indicacions per a l'ús dels contenidors i també demanant a tots els veïns no deixar res fora dels mateixos.

Aquestes obres estaran acabades i en funcionament durant el mes de març.

. L'Associació de Veïns de Calafat convocarà una reunió a l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar amb tots els jardiners que treballen en Calafat on es va a demanar la seva col.laboració per portar tots els residus de jardí a l'abocador municipal de Tres Cales.

. L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar prepararà un rebut que serà lliurat als jardiners per a la seva tornada lliurar-lo als propietaris per cobrar el cost extra de portar el seu residu a l'abocador.

En aquesta reunió demanarem també que aquest cost sigui el mateix per a tots els jardiners.

En el cas que un veí, en un moment puntual, tingui una gran quantitat de residu de jardí, se li passaran a recollir per la seva domicili trucant amb un mínim d'antelació de 24 hores al número 609055380 (Sr. Saergi).

2-

El Sr Jaume Núñez prepararà un pla de treball detallant els aspectes.

 

Neteges dels carrers

 

Neteja de jardineria, (matolls etc.)

 

Manteniment dels parterres

 

. Aquest pla es detallarà per zones i dates.

3-

Alumbrado de las calles Enllumenat dels carrers

: L'Associació de Veïns de Calafat ha demanat una millora de l'enllumenat dels carrers, aportant un pla de treball d'urgència que cobreix les següents zones:

 

Entrada de Calafat

 

Zona Ronda del Mar

 

Zones Comercials

 

Zona carretera cap a l'Almadrava

S'inclouen també altres aspectes de millora.

El Sr Jaume Núñez s'ha compromès a reparar la major part possible dels fanals. En les zones que aquesta reparació no sigui possible o sigui molt costosa per falta de condicions mínimes de seguretat de les línies elèctriques, es laran fanals solars.

Festa de primavera.

El proper dia 15 de març, a les 16.00 hores a la plaça situada davant del supermercat es realitzarà una festa infantil que en coincidir amb el final dels carnavals podran assistir els nens amb les seves disfresses i on les activitats consistiran en jocs de cucanya, curses de tres cames (pares i fills) amb l'actuació d'un il.lusionista-mag i un animador amb cançons karaoke i una xocolatada subvencionada íntegrament pel restaurant FATAFAT
.

Página Web Pàgina Web

Per optimitzar la nostra comunicació amb els membres de l'Associació i amb els veïns de Calafat en general, hem dissenyat una pàgina web en www.calafat-associacio.org

Demanem a tots els associats que a través d'aquesta pàgina ens indiquin la seva adreça de correu electrònic per així poder comunicar-nos amb ells.

Així mateix demanem a tots els veïns de Calafat que s'uneixin a l'Associació.  Això ens atorgarà major representativitat i per tant més força. Per això els preguem realitzin la seva sol.licitud d'inscripció trucant telefònicament al Sr Giorgio Cinnirella al 977486189

Us agraïm la vostra col.laboració

Giorgio Cinnirella

Enrera !     Amunt !     Inici !