::Inici >Reunions >2003-01-12 Benvolguts Veïns

2003-01-12 Benvolguts Veïns

 

12/01/2003

 

Benvolguts veïns,

Tal i com us he vingut informant anteriorment, estem formant una associació per a la millora de la qualitat de vida a Calafat cuidant que l'Ajuntament compleixi les seves obligacions a la vegada que impulsant noves idees i activitats. M'alegra comunicar-vos que en aquests moments ja tenim 162 veíns inscrits.

També vull comunicar-vos que per a ser operatiu i poder gestionar l'Associació fins a l'estiu en què convocarem eleccions, hem format la següent Junta Directiva formada per persones que de forma voluntària i desinteressada s'han ofert per a això:
President Giorgio Cinnirella
Vicepresident Enrique Planas
Secretari Ramon Rubinat
Tresorer José Luis Granado
Comitè responsable dels serveis tècnics:
José Luis Campoy i Rafael Gasca
Comitè responsable d'àrees comunals i medi ambient
Jesús Menjón i Ernest Hernandez
Comitè responsable de relacions públiques, informació i ACTIVITATS lúdico-esportiva:
Alicia Perez i Carles Palou
Comitè responsable de Planificació i Urbanisme:
Emili Puigarnau

Per completar aquesta Junta necessitem un advocat especialista en dret administratiu. Si algú de vosaltres ho és, li agrairé es posi en contacte amb mi al telèfon 977486189.

Així mateix us convoquem a tots a una reunió informativa el proper dia 26 de gener a les 11 hores a l'Església de Calafat.

Ens encantaria comptar amb la col.laboració de tot vosaltres. Per tant us animo, als que encara no ho heu fet, a sumar-vos a l'Associació. En tot cas, tant si voleu ser membres de l'Associació com si no, és important que ens remeteu la vostra adreça de correu electrònic a contactar@calafat-associacio.org per poder informar d'una manera àgil i eficaç, d'aquells esdeveniments o situacions relacionats amb Calafat que ens afecten a tots.

En el meu nom i en el de tots els membres de la Junta Directiva, us desitjo unes bones festes i espero que en breu termini puguem obtenir resultats del nostre esforç.

Giorgio Cinnirella


         
Enrera !     Amunt !     Inici !