::Inici >Reunions >2005-11-11 Acta de Reunió

2005-11-11 Acta de Reunió

ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE CALAFAT

Acta de la reunió amb l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar del dia 11 novembre 2005

Assistents

Per l'Ajuntament:

Alcalde: Andreu Martí
Regidor: Joan Pere Gómez

Per l'Associació:

Secretari: José Luis Granado
Tresorer: Giorgio Cinnirella

L'alcalde informa als assistents que ja té signada al finançament de 1.800.000 € per a les inversions que es realitzarà in Calafat durant el període 2006/07. Aquesta és sens dubte una molt bona notícia per a tots.

A aquests efectes l'Ajuntament traurà a concurs durant el mes de desembre de 2005, el projecte i l'obra de renovació de l'enllumenat públic, perquè aquesta pugui executar immediatament, començant en el mes de febrer de 2006, amb el primer tram en la carrer Ronda del Mar

L'alcalde confirma que es farà tota la il luminació nova i una part important de l'asfaltat i que l'obra estarà acabada abans de l'estiu del 2006.

L'alcalde té l'expectativa que quedarà diners per fer diverses obres de millora en Calafat i demana als representants de l'Associació de Veïns de Calafat que confeccionin, abans de final de mes, un llistat ordenat per prioritats, d'aquelles obres que considerin més necessàries.

Els representants de l'Associació demanen veure els plànols i dades tècniques de les noves construccions que es van a començar al costat del barranc de l'Almadrava. L'alcalde ha consentit i Giorgio Cinnirella té cita per al dilluns que ve amb el departament d'arquitectura.

També s'ha demanat per part dels representants de l'Associació, avaluar la circulació dels cotxes a la Ronda del Mar en el tram comprès entre el Restaurant La Piscina i l'Església, ja que amb la construcció de nous apartaments dels cotxes aparquen a banda i banda del carrer dificultant la circulació. Així mateix s'ha de revisar l'aparcament de cotxes damunt de les voreres davant dels apartaments ja que pot impedir el pas de persones.


        
Enrera !     Amunt !     Inici !