::Inici >Reunions >2004-04-09 Acta de Reunió

2004-04-09 Acta de Reunió

NOTA INFORMATIVA SETMANA SANTA 2004, CELEBRADA EL 9 D'ABRIL DEL 2004.

Benvinguts a Calafat unes vacances de Setmana Santa més, aquesta Junta de l'Associació us agraeixen per endavant el suport i suport del que està gaudint per part vostra i que en combinació amb el bon fer del Sr Joan Pere Regidor per Urbanitzacions, s'estan aconseguint part dels nostres objectius:

1 - Inici de la reparació general de l'enllumenat públic.
2 - Inici (per fi) de la tan esperada quarta fase d'asfaltat.
3 - Reunió i condicionat l'abocador.
4 - Col.locació de les càmeres de vigilància en les entrades.
5 - Posada a punt del Pla Penta.
6 - Reparació de l'enllumenat del túnel i pegats del sot creat a la rotonda d'entrada des de la general.

1 .- L'enllumenat públic s'ha reparat provisionalment canviant bombetes i peces dels fanals que estaven malmeses o trencades, posteriorment es va reposar en la seva totalitat la línia del carrer de l'Església I tenim la promesa que la Ronda de Mar estarà canviada per estiu, posteriorment ia un termini una mica més llarg s'escometrà la reparació total de l'enllumenat públic de la resta de la urbanització.

2 .- L'asfaltat de la quarta fase el consistori s'ha compromès a realitzar en tres vegades, la primera està en marxa que seria la zona compresa des de l'Avinguda Ametlla de Mar i la via del tren fins al camp de futbol, la següent sèrie des de l'entrada fins aproximadament l'Església i una tercera que seria la resta de la urbanització, això es faria en els dos anys següents.

3 .- L'abocador vegetal és el tema més polèmic que tenim a la urbanització, ja que abocador antic funcionava bastant bé, però l'anterior consistori va decidir de posar molts contenidors per les diferents carrers de la urbanització era millor, de manera que vam passar de tenir un abocador a tenir vint. L'afany d'aquesta Associació ha estat des del principi que Calafat estigués net i decent, per a això obliguem a l'Ajuntament a reunir tots els containers en una zona, tanques i arreglar de manera que no fos un impediment i un malestar per als veïns. Ara que estan agrupats nosaltres els veïns hem de fer bon ús d'ells i quan els veiem plens no llençar la brossa a terra ni fora del recinte sinó esperar que ens canviïn un, perquè nosaltres també hem de posar el nostre granet de sorra perquè la urbanització aquest neta i cuidada.

4 .- Ens han posat càmeres de seguretat a l'entrada de l'Almadrava i molt aviat es col.locaran a l'entrada de la general, són càmeres controlades per la Policia Municipal, que esperem serveixin per controlar una mica més el vandalisme, els robatoris i la velocitat excessiva.

5 .- El Pla Penta, que no és altra cosa que el que els veïns hauríem de fer en cas d'accident en Vandellòs II, la xarxa de megafonia estava avariada i obsoleta, en les setmanes següents a Setmana Santa es va a instal lar una xarxa d'altaveus nova, i posteriorment farem arribar als veïns les recomanacions pertinents en cas necessari.

6 .- L'Ajuntament s'ha compromès a obligar a l'empresa constructora de Marina Sant Jordi a la reparació de la il luminació dels túnels i el pedaç de la rotonda de l'entrada en un termini mínim de temps.

- Adequació de les pistes poliesportives, així com col.locació de gronxadors i zona infantil annexa a aquesta.
- Neteja general de la Urbanització mitjançant el compliment del Pla de Neteja que se li va fer arribar a l'Ajuntament.
- Condicionament i conservació de les zones verdes mitjançant el compliment del Pla de Jardineria que se li va fer arribar a l'Ajuntament.
- Control de velocitat de vehicles mitjançant la col.locació de bandes rugoses als carrers que presenten aquest problema.
- Seguiment de la neteja de platges.
- Organització d'esdeveniments lúdics esportius per a una major convivència entre els veïns. Per cert no us perdeu la festa de primavera que organitzarem a la pista poliesportiva el dissabte dia 10 d'Abril a les cinc de la tarda. XOCOLATADA PER TOTS ELS NENS I NO TAN NENS DE CALAFAT.

Esperem que passeu uns dies de relax feliços i que el bon temps ens acompanyi a tots, i ja sabeu que aquesta associació està al servei de tots els veïns i espero que aviat ens puguem veure amb assiduïtat a l'oficina que l'ajuntament ens prestarà per fer-ho . Mentrestant si teniu algun problema podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al telèfon 639958102 preguntar pel Sr José Luis.


         
Enrera !     Amunt !     Inici !