::Inici >Reunions >2004-12-22 Comentari

2004-12-22 ComentariNo era tan evident però després de que es veu, està clar que els membres d'aquesta Junta Directiva (2004/2005), i especialment el q escriu, hem actuat amb molta ingenuïtat respecte a les intencions del Regidor de Relacions AMB Urbanitzacions.

La cosa és com segueix.

Després de mil trucades i d'anades i vingudes a l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar darrere del regidor de Relacions AMB Urbanitzacions aconseguim una hora, un dia i un lloc per veure'ns. Ja era insòlit q una cosa tan simple com una cita es convertir en una tasca tan àrdua. Malgrat tot això, vam donar un vot de conzianza al responsable de Relacions AMB Urbanitzacions i creeimos q eren les circumstàncies
.
Ens presentem a l'entrevista el tresorer - Giorgio Cinnirella - i el President - Pablo Serrano -. Quina va ser la nostra sorpresa que el nostre interlecutor, Regidor de Relacions AMB Urbanitzacions, un cop més no hi era, ja que l'alcalde ho havia cridat a consulta. Això no ho sabem del subjecte en qüestió, sinó d'un funcionari a qui li va tocar ballar amb nosaltres - en cada ocasió és un de diferent -. Durant una hora esperem la seva presència, encara que fos només per donar-nos una nova data, però ni tan sols va aparèixer. Així que després d'una hora d'espera vam decidir marxar.

Diverses hores després, l'home de Relacions AMB Urbanitzacions es va posar en contacte amb mi atraves del mòbil. 'Que tub d'anar amb l'Alcalde iq si volíem l'endemà al matí podíem veure'ns.'. Li vaig dir q d'acord, q en un parell d'hores es arreglaria per trobar una hora per demà i li s'anomenaria confirmant ... al final, ja l'hi pot un imaginar, 6 trucades sense resposta i sense reunió.

Des del principi es tenia clar q una de les coses q es debia fer a la propera reunió amb el Regidor Relacions AMB Urbanitzacions, era la d'establir un calendari de reunions. Això ens donaria a les dues parts una agenda amb les dates per discutir totes les idees i projectes que les dues entitats tenen previst.

Després d'aquestes festes tornarem a va insistir per obtenir una cita. Us mantindrem informats.


         
Enrera !     Amunt !     Inici !