::Inici >Reunions >2011-02-21 Acta de Reunió

2011-02-21 Acta de Reunió

REUNIÓ AMB L’AJUNTAMENT, 21 DE FEBRER DE 2011

 

Per part de l’Ajuntament hi son presents l’Alcalde Andreu Martí, el regidor d’Urbanitzacions Albert Medrano i l’encarregat d’obres i serveis de l’Ajuntament Enric Estruch, i per part de l’Associació, la Rut, l’Alberto i el Dani.

En primer lloc hem preguntat sobre les responsabilitats de l’Albert Medrano, ja que es deia que només portaria el tema d’esports, i ens han contestat que és el responsable d’Urbanitzacions al menys, fins a les properes  eleccions municipals.

Sobre el parc infantil ens diuen que està previst que estigui instal·lat en una o dues setmanes, amb font d’aigua i amb temporitzador per les llums. Canviaran totes les bombetes que estiguin fosses. A les pistes, miraran la possibilitat de posar xarxes per evitar que les pilotes vagin lluny o puguin impactar en nens que estiguin jugant al parc. Possibilitat de tancar el camp de futbito amb tanques, si trobem anunciants que ho subvencionin.

Brigada de neteja, es posarà en funcionament altre vegada entre l'1 i el 15 de març. Els hi hem proposat fer-los una relació de prioritats de neteja, que enviarem al regidor.

Sobre l’abocador l’Alcalde diu que ell ja ens va dir que si hi havia una proposta d'ubicació que hi estigues d’acord una majoria important de la Urbanització que farien el canvi de lloc, però que li sembla que no és així. Responem que el que no entenem que ell digui això, i que el regidor de Governació ens amenacés en tancar-lo pocs dies abans que la premsa publiques que s’havia aprovat un pla d’ocupació pel nou abocador de Calafat. Ens demanen disculpes per l’actitud del regidor (tothom pot tenir un mal dia), i ens torna a dir que si hi ha una proposta que accepti la majoria de gent de Calafat, que ells ho respectaran. Quedem que quedarem amb l’Estruch per mirar els llocs possibles, i decidirem. L’Albert Medrano creu que seria convenient que el canvi d’ubicació s’aproves a l’Assemblea de l’Associació, però al no convocar-se fins a l’Agost els hi parlem de la possibilitat de fer la consulta entre els associats a través d’internet, sense descartar el convocar l’Assemblea

L’Alcalde no entén que no tinguem resposta de totes les cartes que hem anat entregant a l’Ajuntament. L’Albert Medrano les recuperarà a través del registre de l’Ajuntament i se’ns contestaran. Està d’acord en que ens han de comunicar tots el temes que es tractin a l’Ajuntament i que afectin a Calafat.

A partir d’ara les nostres comunicacions amb l’Ajuntament aniran sempre adressades al regidor d’Urbanitzacions.

Parlem també sobre la velocitat que es circula per Calafat i veuen bé el fer controls periòdic, intentant sobretot conscienciar als conductors. Nosaltres també ens preocuparem de recordar-ho a través de la nostra web.

Sobre el local, es posarà l’indicador a l’Avinguda de l’Ametlla de Mar, el rètol a la pared i llum al carrer.

Sobre festes ens diran que és tot el que l’Ajuntament ens pot oferir.

Entreguem l’escrit que en el seu dia vàrem entregar a l’antic regidor Joan Pere Gomez, en fem un repàs i l’Alcalde es compromet a certificar-nos per escrit que quan l’Ajuntament cobri els 600.000 euros que li deu Marina Sant Jordi es destinaran íntegrament a Calafat.

Acabem la reunió i continuarem en contacte per anar avançant en tots el temes.

    ENRERA !     AMUNT !     INICI !