::Inici >Sortides realitzades >La Pica 2010

La Pica 2010

La Pica 2010


Quan m`he posat a escriure aquest escrit he hagut d'estar una estona pensant com ho podia fer ja que de la Pica ja se n'ha escrit força, però penso que no escriure res hauria estat injust vers la bona feina que van fer els organitzadors, per tant aquest escrit serà breu intentant fer una pinzellada de la diada.

Només tinc elogis i creieu-me que he intentat buscar algun defecte però no l'he pogut trobar. Tot va ser impecable i tècnicament perfecte: la recollida dels dorsals, l'esmorzar d'abans i després de la cursa, el circuit (exigent i factible a tothom), el marcatge del recorregut, la genial idea d'anar per carretera fins a Valls i un etcètera sense fi.

També explicaré que la jornada va ser molt ferma amb un gran ambient abans, durant i després de la cursa, d'aquells ambients per disfrutar i del que no ve d'un quart de marxar. Davant de tant èxit només cal dir que l'any vinent BTT La Pera també hi serà, felicitar els organitzadors, donar a conèixer que podeu trobar el track del circuit blau a l'apartat de Rutes dels bandolers de la nostra web i agrair l'esforç en realitzar i divulgar tot l'apartat de fotografia a Santi Jiménez Palau.

Chapeau!