::Inici >Sortides realitzades >La ruta del refugi de pescadors

La ruta del refugi de pescadors

Aquesta ruta és molt recomanable ja que força recorregut va per pista forestal i això és un regal que no es pot despreciar.

DSC02261.JPGVam sortir de Valls pel Camí de la Granja fins arribar al Pont de Goi on vam contemplar les restes del molí on encara perdura la flaire de les aventures de Claudi, el Moliner (consulteu a la web la història dels diferents bandolers). Passàrem per damunt del Pont tot agafant el carrer de la urbanització que ens dugué fins Alcover. A partir d'aquí en quedaren 4 quilòmetres de la part menys agraïda de la ruta ja que transcorre per la carretera que va d'Alcover a Montral. El quilòmetre 4 té a la dreta una pista i és aquí on començàrem a disfrutar de valent d'una bona ruta de muntanya: sense deixar la pista vam arribar a l'encreuament que pot dur,a la dreta, a La Riba i, a l'esquerra al Mas de la Torre.
DSC02267.JPGNosaltres agafàrem la de l'esquerra tot seguint el GR fins arribar a una cadena. ( Aquí si us hi fixeu el GR continua a l'esquerra per un senderó no ciclable). Nosaltres vam saltar la cadena tot seguint la pista que ens portà per una forta pendent fins arribar al riu (Atenció a algun encreuament que la pista et duu fins a algun mas, no passa res: girem i cames!). La pista arriba al pont que traspassa el riu (aquí si agafeu en l'apartat de la web "Rutes realitzades" i tot seguit "El Gorg de l'Esquetx" disfrutareu d'un paratge maco i tranquil). Del Refugi de Pescadors, que hauria d'estar situat a baix al riu i avui ja no en queda res degut a les riuades de l'any 94, vam continuar per la pista que ens portà dalt a la carretera tot agafant-la fins a La Riba on ens esperava un bon esmorzar.

Bon profit!

Per descarregar-nos el track anem a "Rutes dels Bandolers" de la nostra web.