::Inici >Sortides realitzades >La ruta dels ventiladors de Cabra

La ruta dels ventiladors de Cabra

DSC01530.JPG


De vegades dubtes si és bo destacar una sortida o no degut a què totes tenen alguna cosa que no et deixen indiferent, però aquesta és d'aquelles que no es pot deixar de fer, amb l'avantatge que és relativament curta i la sensació final és molt agradable.

Vam començar anant fins a Figuerola i fins la carretera de Cabra (aquí no hi ha misteris). Quan ja estem a punt d'entrar a Cabra, a uns 500 metres, trobarem un pista asfaltada a mà dreta que agafarem. Aquesta pista, després d'una estona, es converteix en camí terrer, molt ample i de mica en mica s'enfila fins a dalt de la cresta de la muntanya (sempre tenim la visió dels molins).

Quan arribeu a dalt, si us plau feu-vos un favor, guardeu el rellotge a la butxaca i deixeu que el temps es pari mentre contempleu tot el Camp de Tarragona a banda i banda de la cresta. Deixeu que es barregin les sensacions que dóna estar allà dalt contemplant tota la renglera de molins i veureu que gran pot arribar a ser la vostra imaginació. Un cop hem tornat a la realitat seguirem la pista dels molins fins arribar a l'últim i aquí mateix neixerà una pista que dóna al capdamunt del Coll de Romigueres. És recomanable fer la baixada a poc a poc ja que el paratge és molt maco i no ens el podem perdre. La tornada es pot fer per on vulgueu.

DSC01527.JPGNosaltres vam tirar cap al Pla i hi vam parar a esmorzar. Com sempre, per més informació podeu seguir el track que hi ha penjat a l'apartat "Rutes dels bandolers".

Salut!