::Inici >Sortides realitzades >La ruta dels Bosc de les Fades

La ruta dels Bosc de les Fades

La ruta del Toll de les Fades

Quan un és pregunta quines rutes no s´obliden mai, sens dubte ens en vénen al cap unes quantes i entre aquestes hi ha la ruta del Toll de les Fades. Té de tot: pujades, un paratge preciós (com és la Vall del Glorieta) i un final fantàstic, tot sabent que de baixada ens queda per fer un senyor esmorzar a l’ermita del Remei. En les rutes que realitzarem, BTT La Pera intentarà que no tan sols gaudiu de la bicicleta sinó que també pugueu gaudir de la riquesa cultural del trajecte.

DSC00998.JPG

El primer punt d'interès cultural del dia serà evidentment a Valls on no heu de dubtar en introduir-vos al Barri Antic on trobareu diferents rutes tant de llegendes, com arquitectòniques (el campanar més alt de Catalunya amb 74 metres d'alçada i les rajoles vidriades de l'església del Roser), culturals, patrimonials,,,, on és imprescindible documentar-se més profundament en les diferents webs de la ciutat.
DSC00705.JPG

Sortirem de Valls pel camí de la Granja, tot passant per la granja del Llop i seguint el camí arribarem al Pont de Goi (us recomanem que mireu a la nostra web tot l´apartat d’història on trobareu força informació del Pont de Goi, com per exemple la Guerra del Francès). Al cap d´uns quilòmetres arribarem a Alcover on destaca part del seu patrimoni renaixentista com és l´edifici de Ca Cosme, l´Abadia, l´Ajuntament i l´Església nova. Agafarem el camí de l´ermita del Remei on hi trobarem una església d’estil barroc (aquest camí el trobarem a l´inici de la carretera de Montral) i a partir d´aquí si seguiu el GR que porta a Montral passareu a tocar del Niu de l´Âliga i tot seguit al Bosc de les Fades.
DSC00716.JPG

És convenient seguir el track del GPS que trobareu en l´apartat de Rutes de Bandolers de la nostra web, ja que si no se sap on és el Toll no el trobareu perque no és dins el camí.

També és convenient portar un lligam per les bicis, ja que les deixarem quan el camí ciclable s´acaba. I sobretot si hi aneu a l´estiu és obligatori banyar-vos al Niu de l’Àliga ja que és un dels pocs plaers que encara ens queda a la natura.

Salut i disfruteu!