CanadÓ

VIATGE A CANAD└ (10 de juliol a 20 de juliol de 2001)


Dia 1: BARCELONA – LONDRES – TORONTO (DM)
Sortida de Barcelona-El Prat (8h55min), arribada a Londres-Heathrow
Sortida de Londres-Heatrow (13hores), arribada a Toronto-International (16h)

air canada.jpg                                                                                                                                                                    


Dia 2: TORONTO (DX)
Visita al nou Ajuntament de la ciutat  (Toronto City Hall), compost per dues torres de linees modernes en forma de quart de cercle i al mig un edifici més petit amb forma circular. Ens desplacem per la city fins arribar a la famosa C.N. Tower, la torre més alta del món en aquells moments (2001). Pujem fins el mirador superio a un nivell de 447m., d’on es té una visió privilegiada de tota la ciutat. En el mirador inferior, ens passejem pel damunt d'un vidre de 20cms de gruix, que està en suspensió a una alçada de més de 375m.
Després en anem a visitar el Parlament d’Ontario. Per la tarda continuem fins a la Casa Loma, un interessant castell de 98 habitacions, contruit entre 1911 i 1914 que alberga una col.lecció d'orquidees.
Al vespre, sopar a un restaurant francès del barri de Yorkville

toronto CN Tower.jpg  toronto aera CN Tower.jpg  toronto casa lama.jpg                                                                         Dia 3: TORONTO –  NIAGARA FALLS – TORONTO (DJ)

Recorregut amb autocar per la ciutat de Toronto, recorrent la zona de l’antic i el nou Ajuntament, el Parlament d’Ontario, la Universitat de Toronto, el barri xino, la Torre C.N. i el parc d’atraccions Ontario Place.
Posteriorment continuació bordejant el llac Ontario fins arribar a Niàgara i poder apreciar les Catarates, amb el Vel de la Nuvia i l'Arc de Ferradura. Les catarates llencen més 6.810.000 litres d'aigua per segon, i s'erosiones uns 30 cms cada any. L'arc de Ferradura, la part més extensa medeix 675 m i té una alçada de 54m.
Passeig en el barco Maid of the Mist per a apropar-se fins als peus de les catarates.
Dinar al restaurant giratori, a la torre panoràmica Skylon al peu de les catarates.
A la tarda, parada al Telefèric aeri espanyol i a l’Escola d’Horticultura i el Rellotge Floral. Tornada cap a Toronto.
Al vespre, sopar a un restaurant del barri de Queen Street West de Toronto i assitència a un espectacle musical en directe.

toronto ajuntament.jpg  toronto universitat.jpg                                                                                                                                             


niagara skylon.jpg  niagara aerea.jpg  niagara des de aigua.jpg       
                                                               


Dia 4: TORONTO – MIL ILLES – OTTAWA (DV)

Abandonem Toronto amb destnació a Mil Illes, on es realitzarà un passeig en vaixell per tot el llac.
Per la tarda continuació de l’itinerari fins arribar a Ottawa, la capital del país i seu del govern canadenc.
Visitem els edificis més interessants de la ciutat: el Parlament, i les residències del Primer Ministre i el Governador General, així com les escluses del canal Rideau
Al vespre, sopar a la zona de Byward Market i assitència a un espectacle country en directe.

mil iiles.jpg  otawa panoramica.jpg                                                                                                                    


Dia 5: OTTAWA – QUEBEC (DS)
Pel matí, assistència al canvi de guàrdia. Posteriorment ens traslladem cap al Museu Canadiense de las Civilitzacions
Al migdia continuació del recurregut cap a Québec, bessol de la civilització francesa a Amèrica. Québec és una ciutat encisadora, que té una atmósfera pròpia del segle XVIII, d’on destaca pel damunt de tot el Castell de Frotenac (sembla més propi d’un castell de les películ.les de Walt Disney), la Muralla i ens endinsem els carrers de Saint-Jean, Auteuil i Saint-Louis, al cor de Québec
Anem a sopar en un restaurant paronàmic giratori L'Astral en la planta 22 de l’hotel Concorde, d’on es divisa la meravellosa ciutat de Québec en tot el seu espandor a l'anar girant el restaurant.

otawa canvi guardia.jpg   quebec castell frotenac.jpg                                        
                                                                                                                                              


Dia 6:  QUEBEC (DG)
Sorida de bon matí cap a la ciutat de Toudussac per intentar divisar balenes. Todoussac va ser la primera ciutat que Jacques Cartier va trepitjar en territori canadec, es troba ubicada a la vall de San Lorenzo, al fiord de Saguenay i en les seves fredes aigües hi ha gran abundància de placton, per aquest motiu s'apropen els mamífers marins (balenes, dofins, ...). Podem observar alguna balena com surt a la superfície a respirar i nombrosos dofins.
Tornada cap a Québec i sopar en un restaurant típic (Café Retro) i assitència a un pub irlandès amb música en directe.

toudussac balenes.jpg  quebec cafe retro.jpg                                                                                                                                                                    
Dia 7: QUEBEC – MONTREAL (DL)
Al matí, visita a peu per Quebec: Plaça d’Armes, la Plaça Real i la Terrassa Dufferin i el Castell Frontenac (transformat en Hotel), que és el símbol de la ciutat.
Visites a la basílica de Notre-Dame-du-Quebec i a la Ciutadel.la. Ens desplacem a Montreal però abans realitzarem una parada en una granja canadenca: le Sucrerie de la Montagna.
A la tarda sortica cap a Montreal, on es realitza una mini-visita panoràmica al nucli de Montreal on es pot veure la Basílica de Notre Dame i l’edifici de l'Ajuntament.
Al vespre, abns d'anar a sopar, anem a veure la ciutat subterranea. És el segon centre comercial del món amb més de 35 Km de gal.leries subterranees de llarg, amb més de 2000 botigues, 30 restaurants, bars, cines, ... comunicada amb estacions de metro i hotels,  fan possible que es puguin transitar per aquesta zona diversos dies sense veure la llum del dia. Molt utilitzada en els hiverns durs de la ciutat de Montreal.  Després de sopar assitència als espectacles de carrer del Festival Juste pour Rire de Montreal.


sucrerie montagne.jpg  montreal festival.jpg  montreal underground planol.jpg                                                  
                                             


Dia 8: MONTREAL (DM)
Al matí, visita a la Basílica de Notre-Dame d'estil gòtic, amb uns vitralls que expliquen la història religiosa i les etapes de fundació de la ciuatat Anem al Mont Real, cim que dóna nom a la ciutat, amb el seu mirador, i al majestuòs Oratori a San José. Dinar al Restaurant al Port Vieux i  a la tarda visita al Vieux Montreal, carrers Notre-Dame, Berri, Saint-Paul i sobretot la Plaça Jacques Cartier. Visites al mercat de Bonsecours, lAjuntament de la ciutat, el Port Vell de Montreal. Sopar a la Plaça Jacques Cartier i desplaçament cap a la zona de marxa de Sainte Catherine i Saint-Denis (Le Saint-Sulpice amb música en directe i a un petit club anomenat Spectrum).

montreal oratori.jpg  montreal port vieux planol.jpg                                                                                                                       


Dia 9: MONTREAL(DX)
Al matí visita a la vila olímpica de Montreal i al seu estadi Olímpic,,on pujem a la torre inclinada més gran del món, en funicular.
Visita al jardí botànic,la boocúpul.la  i a un partit de besibol dels Expos de la lliga americana. Al finalitzar el partit, sopar i assitència als espectacles de carrer del Festival Juste pour Rire de Montreal.

montreal vila olimpica.jpg  montreal expos.jpg  montreal beisbol expos.jpg                                         

      
 

Dia 10: MONTREAL – LONDRES (DJ)
Darrera passejada pels carrers de Santa Catherine i Saint-Denis.
Sortida de Montreal-Durval (20hores), arribada a Londres-Heathrow

Dia 11: LONDRES -BARCELONA (DV)

Sortida de Londres-Heathrow (12hores), arribada a Barcelona-El Prat