Japó

VIATGE A JAPÓ (1 D’OCTUBRE A 14 D’OCTUBRE DE 2009)

120px-Flag_of_Japan_svg.pngViatge preparat per nosaltres, escollint vols, hotels i itinerari segons recomanacions i/o indrets que volíem visitar. Cal precisar que si és un el que es prepara el viatge i amb  suficient etmps d'vançament, aquest no resulta car.

Japó, el País de l’Armonia o del Sòl Naixent, i en especial la seva capital Tokio, és capaç d’integrar la tradició d’una cultura mil.lenària amb la més absoluta modernitat. Durant els catorze dies que vam estar, vam visitar temples de la Imperial Kyoto; el gran Buda de Nara, ubicat a la primera capital i bressol de la civilització japonesa; un temples sionista a Koyasan; Osaka, la segona capital econòmica del país; ciutats i pobles del periode feudal-tsamurai com Ogimachi i Takayama; l’encisadora ciutat de Nikko, la tranquil.la Kamakura i el llegendari Fuji Yama.
 
 
 
 
Dia 1: BARCELONA-ROMA-TOKIO (DJ)
Sortida de Barcelona-El Prat (11h40min), arriba a Roma-Fiumicino (13h25min)
Sortida de Roma-Fiumicino (14h50min), nit a bord de l’avió
 
 
 
Dia 2: TOKIO (DV)
Arribada a Tokio-Narita (10hores). Activació en el mateix aeroport de l’abonament Japan Rail Pass (imprescindible comprar-lo fora de Japó). Agafem el tren direcció estació central de Tokio i des d'allà el metro fins el Tokio Prince Hotel. Deixem les maletes i ,després de dinar al mateix hotel, a la tarda anem a visitar als jardins del Palau Imperial. Al vespre ens desplacem fins la zona de Roppongi i pujem a la Torre Mori, des d'on es disposa d'una excel.lent vista aèrea (planta 47) de la metropoli de Tokio.

 castell tokio.jpg   torre tokio-aerea.jpg   vistes torre mori.-tokiojpg.jpg           
 

Dia 3: TOKIO-NIKKO-TOKIO (DS)
Al matí sortim en tren des de l'estació de Central de Tokio fins a Utsomomiya on realitzem trasbord fins a la ciutat de Nikko, Patrimoni de la Humanitat (a uns 130 kms de Tokio/2 hores en tren), en el Japain Rail (JR) Tohuku Shinkadasen. Excursió d’un dia on, després de comprar la Nisha Ichiji Pass (¥1.000,00), podem visitar cinc temples d'entre els que destaquen: el Gran Santuari de Toshu-gu, Santuari Futarasan-jinja i el Templo de Rinno-ji. Al migdia-tarda visita al Parc Nacional de Nikko, amb el llac Chuzenji  i la Cascada Kegonno-Taki, el Pont sagrat Shyn-kyo. Tornada cap a Tokio per visitar la zona de Ginza, visitant la famosa cerveseria Lion.


pont shynkyo-nikko.jpg   santuari toshugu-nikko.jpg   llac Chuzenji-Nikko.jpg                  


 

 
 


Dia 4: TOKIO-KAMAKURA-TOKIO
A l'endemà sortida a primera hora en tren des de Tokio Central  fins la ciutat de Kamakura, via Enoshima, en la linea JR Odakyu (63min). Visitem al Gran Buda de Kamakura “Daibutsu”, el santuari sintoista de Tsurugoaka Hachimangu, Hase dera, Kencho-ji, Toke-ji i el temple Engaku-ji. Tornada cap a Tokio. Visitem la zona de Shinjouku i ens apropem a un dels mirador (planta 45) de l'edifici del Govern Metropolità de Tokio. Al vespre ens apuntem a un karaoke, per veure els frikies nipons.

Daibutsu-kamakura.jpg  jardins japo.jpg  temple hase dera-kamakura.jpg temple tsurugoaka-kamakura.jpg  tokio candidatura JJOO2016.jpg              
 
 


Dia 5: TOKIO-KIOTO (DL)
Visita a primeríssima hora del matí a el Mercat de Tsukiji, on es pot veure la subhasta de tonyines. Abans de les 8 del matí, sortida en tren des de l’estació de Tokio cap a l'estació central de Kyoto (a uns 500km de distància de Tokio/3 hores) en el JR Shinkansen Tokaido. Allotjament al Hearton Hotel. Al migdia i tarda, visitem als temples de Kodai-ji, Chio-in, Shore-in, la Yasaka Pagoda i el temple de Hiyomizu-dera, amb execel.lents vistes de Kioto. Al vespre passem per la zona del Teatre Minamiza i Gion Corner.
 
mercat tsukiji-tokio.jpg gastronomia-beef.jpg                                                                        

 
 
 


Dia 6: KIOTO-OSAKA-KIOTO (DM)
Al matí dues visites imprescindibles a Kioto: el Temple de Kinkaku-ji, conegut com a pavelló daurat  i el temple Ryoan-ji, amb el seu famòs jardí. Posteriorment visites a diferents temples del Camí de la Filosofia, destacant els temples Ginkaku-ji (pavelló platejat.) i Eikan-do. A la tarda, sortida en tren des de l’estació de Kyoto direcció Osaka (a uns 50 km/29min) en el JR Shinkaisoku. Visites al Castell d’Osaka i a l'Edifici Umeda Sky, amb miradors a la ciutat. Sopar en un restaurant d'Osaka i tornada cap a Kioto.
 
 pavello daurat kinkakuji-kioto.jpg jardins temple Ryoanji-kioto.jpg castell Osaka.jpg

 

Dia 7: KIOTO-NARA-KIOTO (DX)
Al matí agafem un tren direcció  Nara des de l’estació de Kyoto (46min). A l'arribar a Nara agafem un altre tren, el JR Kansas des de Nara fins l’estació Horyu-ji (10min). A l'arribar autobus fins el Temple Horyu-ji. Després de la visita a Horyu-ji, tornada cap a Nara i visites al Temple Todai-ji, on es pot veure la Sala del Gran buda (Daibutsu de bronze)  i les sales Nigatsu-do i Sangatsu-do. Visita en el mateix parc ,al Santuari de Kasuga Taisha amb l'espectacular accès al santuari amb 2000 linternes de pedra. Aquests temples estan dins del Parc de Nara-Koen, on hi ha centenars de cèrvols. A darrera hora de la tarda visita  al Temple Kofuku-ji. Tornada cap a Kyoto, per veure al vespre un espectacle d’arts tradicionals a Gion Corner, el barri de les gheises.
 
 temple konfukiji-Nara.jpg  gran buda bronze-Nara.jpg  Nara-Koen.jpg   geishas gion-kioto.jpg                                                                                                                                               

 
 

Dia 8 KIOTO-KOYASAN (DJ)
Al matí realitzem diferents visites ubicades al costat de l’Hotel Hearton, el Castell Nijo-jo  i els jardins de Shinsen-en, així com la interesantíssima visita al Palau Imperial de Kyoto, Sortida aal migdia, des de Kyoto fins Osaka (29min) i des de l’estació d’Osaka-Namba, agafem un Express direcció Koyasan, és recomanable comprar el Koyasan Free Sabic, per 2 dies, ja que inclou tots els transports des d’Osaka a Koyasan i els autobusos pel centre de la ciutat. Quan arribem a l’estació Gokurakubashi, al peu de la muntanya de Koyasan, s'ha d'agafar un telefèric per pujar el desnivell (5min). En arribar a Koyasan, centre del budisme esotèric, ens allotjament en un dels temples amb Onsen. Anem a meditar amb els monjos budistes i després sopem. A lvespre sortim a passejar pels carrers del municipi i ens apropem fins al Cementiri-temple de Okuno-In i al tornar al temple ens relaxem en l'onsen (banyeres d'aigua calenta) i a dormir al futón.
 
 
jardins castell kioto.jpg  porta gravada castell kioto.jpg  teleferic koyasan.jpg   temple koyasan.jpg  cementiri Okunoin koyasan.jpg   dormir futon temple-koyasan.jpg                                                                                                          

Dia 9: KOYASAN-KIOTO-VALL DE SHOKAWA-TAKAYAMA (DV)
A bans de les 6h assistim a l'ofici-meditació, posteriorment fem un esmorçar vegetarià i  agafem el tren des de Koyasan fins d’Osaka-Namba. Des de l'estació d'Osaka-Namba agafem el JR Tokaido fins Nagoya (60min) eper posteriorment efectuar transbord en ell JR Hidato Takya (140min/c.hora) fins Takayama. A Takayama els dies 9 i 10 d’octubre es celebren al voltant del Santuari Hachimangu rues de carroses, arribant-se a aplegar en aquesta petita població fins 500.000 persones durant  els dos dies de festivitat.Takayama és conguda com la petita Kyoto,  i és un centre de producció de fusta i de sake. Després de menjar l'excel.lent vadella de Hida, realitzem visites a les cases de Yoshijima i Kusakabe i al vespre anem a veure la rua principal de les festes i després visitem la fira.


esmorçar temple-koysana.jpg  festival1-takayama.jpg  festival2-takayama.jpg  Festival3-Takayama.jpg  pont-takayama.jpg                                                                                           

 
 Dia 10: TAKAYAMA-OGIMACHI-TAKAYAMA (DS)
Durant tot el dia de Festivitat, es fan actes pels carrers i mercats de Takayama. Al matí agafem l'autobus per anar a la Vall de Shokawa, on hi ha un conjunt de poblacions rurals amb granges tradicionals (localitats de Ogimachi, Suganuma i Ainokura). A Ogimachi hi ha 110 granges que són Patrimoni Mundial de l’Unesco. Al migdia, tornada cap a Takayama on dinem  carn de vadella de la vall i després lloguem bicicletes per anar a veure el poblat prehistòric de Hida i posteriorment fer una visita al plau històric del govern (Takayama Jinya) i al temple Hida Kokubun-ji.

 

 
Ogimachi-Pat.Mun.Humanitat.jpg  Ogimachi2-Patr.Mun.Humanitat.jpg       
 
                               

Dia 11: TAKAYAMA-TOKIO (DG)
Sortida des Takayama en tren via Nagoya en JR Hidato Takya i després fins a Tokio  en JR Tokaido Shinkansen. Ens tornem a allotjar al Tokio Prince Hotel, al costat de la Torre de Tokio. Resta del dia lliure, amb visites al Costat de l’estació Ueno. Realitzem un recorregut pel Parc Ueno on visitem el Museu Nacional de Tokio i el Santuari Tosho-gu. Posteriorment ens desplacem fins la zona de  Harajuku, al ser diumenge podem gaudir de l'espectacle a l'avinguda Omotesando de les noies Harajuku (noies disfressades de personatges de manga, gòtiques,...). Ens desplacem fins Shibuya, rn fem un recorregut pel barri i en especial a la famosa cruïlla de Hackiko.porta museu nacional tokio.jpg museu nacional tokio1.jpg museu nacional tokio2.jpg    cruilla hackiko-shibuya-tokio.jpg  monument hackiko-shibuya-tokio.jpgDia 12: TOKIO-HAKONE-TOKIO (DL)
Sortida en tren des de Shinjuku direcció Hakone Yumoto en el JR Romance Car. Autobus fins a Moto-Hakone on agafem un vaixell pirata per travessar el llac Ashino-ko. Agafem el Telèferic fins a Owadakuni, on parem per veure el parc de fonts termals i vistes al Fuji-Yama. Funicular fins a Sounzan, des d'allà trasbord en tren de muntanya fins a Gora. Tornada cap a Tokio per realitzar una altra visita nocturna a la zona de  Shibuya.
 
llac Ashinoko-monte fuji.jpg monte fuji1.jpg monte fuji2.jpg teleferic monte fuji.jpg                     Dia 13: TOKIO (DM)
Darrer dia de visites a la ciutat de Tokio, de bon matí anem al barri d'Akasuka, amb el Temple de Senso-ji, més tard visitem l'edifici de la borsa de Tokio i passem pel restaurant Sant Pau de Tokio de la Carme Ruscalleda. Per la tarda, visitem el barri d'Akihabara, famòs pels nombrosos bazars de  tecnologia i electrònica i per les botigues on venen articles relacionats amb el manga i l'anime, després ens apropem al Teatre Kabukiza.
Al vespre ens desplacem fins a la zona de Shinjou-ku i després de sopar ens dirigim al prestigiòs Bar New York, ubicat a la planta 52 de l'edifici del'Hotel Hyatt, on es van rodar escenes de la pel.lícula Lost in traslation i des d'on es té una vista privilegiada de la capital nipona.
 
temple sensoji-asakusa-tokio.jpg borsa tokio.jpg cuina sant pau-ruscalleda-tokio.jpgteatre kabukiza-tokio.jpg jazz-new york bar tokio.jpg vista tokio-new york bar.jpg               
Dia 14: TOKYO-ROMA-MILÀ-BARCELONA (DX)
Sortida Tokio-Narita (12h40min), arriba a  Milà-Malpensa (18h10min)
Sortida de  Milà-Malpensa (19h15min), arribada a Roma-Fiumicino (20h25min)
Sortida de Roma-Fiumicino (21h30min), arribada a Barcelona-El Prat (23h15min)