::Inici >Conclusions

Conclusions

 Realitzar aquest treball, m’ha ajudat molt per veure les coses d’una altra manera. Durant la vida quotidiana que fem, no ens parem a pensar sobre les coses tan insignificants que ens rodegen. Coses insignificants, però que a l’hora de la veritat, són molt importants per al desenvolupament de noves tecnologies, per ajudar-nos a entendre millor les coses (com s’han format les coses i realment de que estan formades) i per millorar-nos la qualitat de vida.

 

Gracies al treball, he descobert coses que mai m’hauria imaginat. Mai hauria pensat que a partir de treballar amb molècules, es poguessin arribar a millorar els objectes, ni arribar a crear objectes tan petits, capaços de contenir grans quantitats d’informació, de millorar les resistències de les estructures,etc

 

Durant l’elaboració d’aquest treball, m’han sorgit molts entrebancs. Un gran problema que he tingut, ha sigut a l’hora de trobar la informació, ja que la nanotecnologia és un tema relativament nou, i el qual costa trobar informació. També, la informació que anat trobant, està en anglès, el que fa, que a l’hora de traduir-ho, hi ha moltes paraules que encara no existeixen en el nostre idioma, sobretot totes les paraules formades pel prefix nano-.

 

El tema de la nanotecnologia, és un tema el qual el recomano a la gent de que s’informi, perquè actualment hi han molts avenços, i en poc temps, podem arribar a tenir una gran quantitat d’objectes a la nostra disposició, els quals han sigut elaborats amb nanomaterials, o que simplement s’han realitzat molècula a molècula.