::Inici >Com fer-se soci

Com fer-se soci

Com fer-se’n soci

Els socis


Els socis conserven la mateixa localitat de la temporada 2015-2016. En cas de què desitgin canviar de localitat ho hauran de comunicar abans del 10 de setembre.


No hi ha quota d’inscripció com a soci. Per fer-se soci cal omplir la fitxa que us proporcionarà la mateixa organització.
Període d’abonament
Nous socis
Abonats: a partir del dia 1 de juliol de 2016.

Tramitació de l’abonament
Si us voleu fer socis dels Amics de la Música de Valls podeu demanar el full d'inscripció a l'adreça electrònica  amicsmusicavalls@tinet.cat i, un cop l'hagueu omplert, el podeu enviar a aquest mateix e-mail. També podeu enviar la butlleta per correu postal a l'Associació dels Amics de la Música de Valls (AMV),  carrer Jaume Huguet 10,   43800 Valls. 
 
També us podrem atendre a la taquilla del Teatre Principal: dimecres de 8 a 9 h de la  tarda, i els divendres de 12 a 13.30 h del migdia.
Modalitats de pagament 

Els abonaments es cobren en el compte bancari.
Primer pagament: 1 de setembre de 2019  (50 €)
Segon pagament: 1 de gener de 2020        (50 €)
Tercer pagament:  1 d'abril de 2020            (50 €)


Devolucions i impagaments: un cop formalitzat l’abonament, en cap cas l'AMV acceptarà ni anul·lacions ni devolucions.
Abonament Jove

Per als joves de fins a 18 anys l'abonament és gratuït.
L'abonament és personal i intransferible, vàlid per a la localitat abonada.
 
Període de sol·licitud: des del dia 1 de setembre si ho feu individualment. Si aneu acompanyats d’adults ho podreu sol·licitar en la mateixa data d’aquests.     
Lliurament dels abonaments

Els carnets d’abonament són a disposició dels seus titulars des del 21 de setembre de 2016, a la taquilla del Teatre Principal, en l’horari habitual.

Horari dels concerts
Els concerts es fan en dijous i comencen a les 20.30 hores (a 2/4 de 9 del vespre). Els diumenges a les 18.00 h (a les 6 de la tarda)


Els concerts comencen puntualment i no es permet l’accés a la sala durant la interpretació d’una obra.

Venda d’entrades al públic
Des del dia 1 d’octubre del 2016, per a tots els concerts de la temporada 2016-2017, a les taquilles del Teatre Principal i a Ticketea   www.ticketea.com.  Els horaris de les taquilles es poden consultar a  www.valls.cat 
Canvis i modificacions
L’Associació Amics de la Música de Valls es reserva el dret d’incloure qualsevol tipus de modificació si un fet aliè a la seva voluntat ho fa imprescindible.
Si un artista es veu impossibilitat d’oferir el seu concert en la data prevista, l’AMV fixarà una data alternativa, i si això no és factible, buscarà substituir el concert per un altre de qualitat igual o superior.
La cancel·lació d’un concert serà l’única causa admissible per a la devolució de l’import de la part proporcional de l’abonament.