::Inici >Els nous valors musicals

Els nous valors musicals

Un dels objectius prioritaris de l’Associació Amics de la Música de Valls és tenir una especial atenció en la promoció i divulgació de les expressions artístiques vinculades al mon de la música que siguin originaris o procedents de Valls, l’Alt Camp i les seves comarques més properes.

I pensant en aquest objectiu s’ha confeccionat el contingut de les temporades de concerts Nits de Clàssics, des de la primera temporada, on vàrem gaudir de la qualitat artística del violinista vallenc Josep Molina amb el seu Quartet Tetrauq i el Quintet vocal Sestina.  En cada temporada s’han presentat  solistes de la nostra ciutat o comarca que han demostrat la seva qualitat artística i el resultat d’un treball esforçat de dedicació i renuncies.

Aquest espai de la pàgina de l’Associació Amics de la Música el dedicarem a tots aquests artistes propers a nosaltres, donant a conèixer la seva biografia artística, el repertori i quantes noticies referents a la seva activitat musical es produeixin i poden ser de l’interès dels nostres associats.