::Inici >Els nous valors musicals >PUJOL, MARTA

PUJOL, MARTA

MARTA PUJOL, piano

Marta PujolNasqué a Torredembarra (Tarragonès). Realitzà els seus estudis musicals amb la professora Núria Delclòs al Conservatori Professional de Música de la Diputació de Tarragona, obtenint les màximes qualificacions. Ben aviat orienta la seva carrera vers la música de cambra i l'acompanyament vocal.   Va residir a Palma de Mallorca des del 1993. Actualment resideix a Barcelona. Va ésser pianista correpetidora i mestre intern de la Temporada d'Òpera del Teatre Principal de Palma, col·laborà  regularment  amb  l'UIB com a pianista i professora de piano de les Colònies Musicals d'Estiu.
 
Ha realitzat nombrosos recitals a Catalunya, França, Alemanya, Àustria i a Mallorca en festivals  de renom com,  Festival Internacional de Música de Bunyola, Cicle de Concerts de Banyalbufar, Concerts d'Estiu de Son Ripoll, Concerts de Corpus a Palma, Grandes Interpretes de Andratx; actuant entre d'altres, amb Eduard Giménez, Manuel Cid, Simón Orfila,  Àngel Òdena i Sylvia Corbacho. Juntament amb la soprano Isabel Rosselló ha enregistrat el disc compacte "Música Femení
Treballa regularment com a pianista correpetidora pels Amics de l’Òpera de Sabadell, Gran Teatre del Liceu, Teatre Principal de Palma de Mallorca, Amics de s’Òpera de Maó, Teatro Villamarta de Jerez, Festival ‘Jardins de Cap Roig’, Taller d’Òpera del Gran Teatre del Liceu, OCI (Òpera Clàssica Internacional) i Òpera de Malta. També als Conservatoris de Tarragona, Cervera, Barcelona i altres. També a l’Escola d'Òpera del Teatre Fortuny de Reus, Aula de Cant Carme Bustamante i Gran Teatre del Liceu de Barcelona.
Curs Internacional de Música de Tarragona, Curs Internacional ‘Art et Musique en Méditerranée’, Curs Internacional de Cant i Direcció Coral (Universitat de les Illes Balears), Concurs Internacional de Cant ‘Francisca Cuart’, Concurs ‘Mirna Lacambra’ i Concurs Internacional de Cant ‘Francesc Viñas’. Actualment treballa com a mestre de repertori vocal al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona. La seva trajectòria professional l’ha portada a treballar al costat de grans figures internacionals del món de la lírica.