::Inici >Temporada 2009/2010

Temporada 2009/2010

Temporada 2009/2010

La quarta temporada de Nits de Clàssics es presenta amb una programació ambiciosa, variada, i pensant en les diverses preferències dels nostres associats, que permetrà apropar-nos a alguns dels títols més emblemàtics del repertori de música, anomenada, clàssica.
Una important incursió als concerts lírics i de gran format, amb la intervenció de reconegudes orquestres i corals que, junt amb destacats solistes de la música lírica, susciten unes immillorables expectatives que sens dubte es veuran confirmades.
Per nosaltres suposa, a més, una immensa satisfacció comptar, entre l’esplèndid elenc de noms propis que s’uneixen en aquesta gran trobada artística, amb un bon nombre de vallencs i també de la nostra comarca, de qui tindrem l’oportunitat d’escoltar el seu art. 
El cicle Nits de Clàssics, va néixer com una proposta cultural per nodrir de música la nostra ciutat, amb el suport que ens han donat tots els nostres socis des d’un bon començament, com també el suport logístic que hem rebut de la Regidoria de Cultura. El cicle va dirigit a l’atenció, no sols del melòman vallenc sinó també d’un públic divers capaç d’apreciar en el seu conjunt la rica oferta artística i cultural d’aquest cicle de concerts. 
Un cicle per a tos els públics. Una cita encaminada a convertir-se en trobada ineludible del millor de la cultura musical a la nostra ciutat. Per això hem plantejat un nivell de qualitat i exigència que ha sigut – des de l’inici – sant i senya de la nostra trajectòria.
No es aquest un lloc per entrar en detalls d‘una programació ja ben tancada i que trobaran en les pàgines següents. No obstant això, si que volem subratllar la pluralitat de la programació que no vol limitar-se a un format musical.
Sens dubte la jornada inaugural, - el 15 d’octubre -, amb la presentació d’un trio reconegut internacionalment per la seva qualitat, que ens faran una versió molt interessant de les Variacions Goldberg de J. S. Bach, constituirà un esdeveniment històric en la vida cultural de la Ciutat de Valls, i de les comarques properes. Aquest dia comença una bella i ambiciosa singladura artística. Un bell somni que pren ara  cos i realitat. Per això comptem amb tota la seva participació i complicitat.