::Inici >Temporada 2014-2015

Temporada 2014-2015

Temporada 2014-2015

Presentem una nova temporada de “Nits de Clàssics” amb una programació dedicada a tots els vallencs i comarcans amants de la bona música. Aquesta catorzena temporada l’iniciem de la ma de les Joventuts Musicals de Catalunya. Una nova etapa en que ja som l’Associació Amics de la Música de Valls/Joventuts Musicals de l’Alt Camp.

Teniu a les vostres mans el programa provisional de la temporada 2014-2015, per la que hem seleccionat propostes musicals molt diverses que inclouen un concert d’òpera, La Favorita de Donizetti, en versió concert; una producció preparada pel reconegut divulgador i crític d’òpera i concerts lírics, Roger Alier i el Cercle del Liceu de Barcelona, interpretada per eminents artistes. Concert homenatge a Manuel de Falla, en el centenari de l’estrena de les “Siete Canciones Populares Españolas”  dintre d’un repertori d’obres d’autors de l’entorn d’aquest bran compositor. Un concert que serà interpretat per la soprano Maribel Ortega, que recentment ha cantat en el Gran Teatre del Liceu, acompanyada per la pianista ben coneguda pels vallencs, Anna Crexells, que ha estat seleccionada per Teresa Berganza per acompanyar-la en un “Màster” de cant del pasta mes d’agost a Bordeus. El concert que tancarà l’any serà el primer en col·laboració amb Joventuts Musicals, amb el conjunt Atrium Ensemble, en una proposta especial del Tricentenari de 1714.

 

El primer concert de l’any 2015 estarà dedicat al Jazz, amb el conjunt Joan Vidal Sextet, en una proposta de l’Escola Superior de Música de Catalunya. Un dels postres objectius ha estat sempre empènyer el talent interpretatiu dels músics de casa nostra; en el mes de febrer tindrem a la cel·lista Marta Mulero i el pianista Medir Bonachi en un programa molt atractiu. Després d’uns anys torna el virtuosista pianista polonès, Alexander Bodak.  Tancarà el cicle de concerts, el dia 30 d’abril, novament el Jazz, amb el trio Pol Olmedes, en una proposta de l’Escola Superiors de Música de Catalunya 

 

Es una satisfacció que “Nits de Clàssica” pugui seguir oferint aquest cicle de concerts, únic a la nostra ciutat, per uns intèrprets, recomanats per les diferents institucions culturals que contribueixen a formar, a detectar i a promocionar el talent interpretatiu del nostre país, com Catalunya Música, ESMUC, Premis Enderrock o Taller de Músics. Amb el suport dels nostres socis hem arribat a la novena edició d’aquest cicle de concerts, i amb el seu recolzament  continuarem amb la tasca de fer música a Valls, mantenint el bon nom de la nostra ciutat entre els festivals de música més reconeguts que es fan en el nostre país.

Desitgem que gaudiu d’aquesta temporada de música en la nova etapa que iniciem amb Joventuts Musicals de Catalunya