::Inici >Temporada 2013-2014

Temporada 2013-2014

Anem a començar la vuitena temporada de Nits de Clàssics. Serà una temporada amb menys concerts però mantenint la qualitat que ens varem proposar des de l’iniciï de la nostra activitat. Hem superat les dificultats de la passada temporada, on semblava que tot trontollava per la crisi econòmica i aquí estem. En el programa que segueix a aquestes línies d’introducció podreu conèixer la proposta dels concerts per aquesta propera temporada.

El concert inaugural serà el dijous 26 de setembre. Recuperem el dijous com el dia destinat als concerts; i també 2/4 de 9 com el horari que considerem més apropiat. Com diem en els objectius de nostra Associació, sempre hem dedicat una part important dels nostres concerts per donar a conèixer artistes i compositors de casa nostra. En aquesta ocasió el primer concert el dediquem integrament al compositor vallenc Ramon M. Ribé Queralt. Un compositor que ha estrenat a Barcelona y altres ciutats de l’Estat i no ho havia fet a la seva ciutat. 

La programació d’aquesta temporada la fem, excepte el concert de l’Orquestra Gèrminans, que es el concert dedicat a commemorar el 150é aniversari del Col·legi Lledó, al Teatre Principal. Es una programació de petit format, per intèrprets reconeguts en el mon musical com podeu comprovar en el historial professional que trobareu en el programa.

Per les nostres possibilitats econòmiques, i per no provocar una davallada pressupostaria, sempre presentem intèrprets de qualitat encara que no siguin  mediatics. I així ho heu comprovat amb els concerts fets durant aquestes temporades. Aquest any la quota de soci serà de 80 €, ja que hem retallat el nombre de concerts.

Seria bo que animéssiu a aquells que els hi agrada la música per que es facin socis i gaudeixin, com tots nosaltres, de les avantatges que tindran aquesta temporada els nostre associats. 

Tenim el suport dels nostres socis que creuen en el projecte que començàrem fa vuit anys, i amb el seu recolzament, intentarem continuar en la tasca de fer música a Valls, mantenint el bon nom de la nostra ciutat entre els festivals de música que es fan en el nostre país.

Esperem, i desitgem, que gaudiu d’aquesta temporada de música que hem preparat amb molt interès i pensant sempre en presentar lo millor dintre de les nostre possibilitats.