::Inici >RessonÓncia MagnŔtica Oberta

RessonÓncia MagnŔtica Oberta

Noticies relacionades.

Monogràfic Diari de Tarragona
Monogràfic La Vanguardia


En el centre de Diagnostic per la Imatge trobareu la més avançada tecnologia en diagnostic per la imatge. La resonància Magnètica oberta d'última generació ofereix una medicina diagnòstica.

QuŔ Ús la ressonÓncia magnŔtica oberta?


La ressonància Magnètica oberta es una tècnica de diagnostic per la imatge d'última tecnologia. El seu disseny permet obtenir imatges d'alta qualitat garantint en toto moment la tranquilitat i el confort dels pacients, sense l'angoixa que provoquen el aparells de ressonància tancats.

Està especialment indicada per pacients amb problemes d'obesitat, per a persones amb discapacitats i per a les que pateixen claustrofòbia . És ideal també per a nens, ja que permet que els pares puguin acompanyar-los durant tota la sessió, i reduir l'angoixa. La ressonància oberta evita que es tingui que sedar als nens per fer-lis les proves.Principals aplicacions

La ressonància magnètica oberta detecta, sense utilitzar radiacions ionitzants, les estructures internes del organisme. Fonamentalment estudia el sistema muscle-esquelètic (colzes, genolls, canells, turmells, espatlles, etc). També estudia el crani, el coll i total la columna vertebral en general.