::Portada >Tarragona 2017

Tarragona 2017

xagatarragona.cat

 

TARRAGONA 2017 APROFITA SANT JORDI PER IMPLICAR LA CIUTAT

TAMBÉ ES VA PRESENTAR LA CANÇÓ DE LA CANDIDATURA: “TARRACAJORRANI”

2017 rambla     Una pantalla gegant va encapçalar ahir la Rambla Nova. Aquesta va servir per emetre espais publicitaris referents a la candidatura. I és que ara mateix els esforços se centren en aconseguir implicar a les tarragonines i tarragonins en el procés d’elecció. A dia d’avui Tarragona és l’única ciutat espanyola candidata a l’espera de que el COI l’anomeni candidatura oficial.

Tarragona, 24 d'abril del 2009PRESENTADA LA CANDIDATURA TARRAGONA 2017

A L’ESPERA DEL QUE SUCCEIXI EL 29 D’ABRIL A L’ASSAMBLEA GENERAL DEL COE

Presentació Candidatura      Ja s’ha lliurat al COE el document de més de 200 pàgines que presenta Tarragona com a seu dels XVIII Jocs Mediterranis del 2017. El document que està treballat per un equip tècnic liderat pel director general de Tarragona 2017, Vicenç Añó, presenta: el calendari de la competició; les instal·lacions esportives de la seu i de les subseus; la vila mediterrània, entre altres coses.
 
      L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, que va assistir a l’acte de presentació de la candidatura va anunciar"La nostra generació farà història com la va fer en el seu moment la de Barcelona ‘92". Ara tot està pendent d’una data, 29 d’abril, dia en que el COE decidirà si presenta la candidatura Tarragona dels Jocs Mediterranis 2017. La seu definitiva serà designada l'any 2011 pel Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis.

Tarragona, 6 d'abril del 2009LA GENERALITAT HI DONA SUPORT A LA CANDIDATURA DELS JOCS DEL MEDITERRANI 2017

L’ALCALDE HO VALORA POSITIVAMENT

       La Generalitat de Catalunya donarà suport a Tarragona per que sigui seu dels Jocs del Mediterrani del 2017. L’alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, valora l’acord “positivament” i a més a més ha remarcat “aquest acord demostra la implicació de la Generalitat amb la ciutat de Tarragona i ens dona més força que mai per ser la candidata a organitzar els Jocs”. A través d’aquest acord el govern català es compromet a l’impuls de la candidatura i a que Tarragona consolidi la millor proposta per tal de ser la seu per l’any 2017.

Tarragona, 24 de març del 2009VIDEO PROMOCIONAL