Enllaços d'interès
Esquerra de Riudoms
::Inici >Esquerra Republicana de Catalunya

Esquerra Republicana de Catalunya

Logo_esquerra_2.gif                                                                                                                 

Trajectòria política
Militant d’Esquerra Republicana de Catalunya des de l'any 2000, any que també em vaig integrar en el Consell Polític de la secció local. He desenvolupat tasques de responable de la Secretaria de Política Municipal, de la Secretaria d'Imatge, Comunicació i Planificació. President de la secció local d'Esquerra. des del gener de 2007 al febrer de 2011, actualment ocupo la Secretaria de Finances de  l'executiva de la secció local de Riudoms. També vaig ser Director de la revista l'Esquerra i Coordinador del butlletí mensual Esquerra InfoMunicial.


Càrrecs institucionals actuals
Regidor de l’Ajuntament de Riudoms des de l'any 2003. En aquest mandat (2011-2015) estic integrat en les Comissions Informatives d'Hisenda i Governació, d'Urbanisme i Activitats i Cultura, Esports, Joventut i Festes i de Comisió Especial de Comptes. També formo part de la Fundació Gaudí, del Consell Escolar Municipal, del Patronat de la Fira de l'Avellana i de les empreses municipals Riudoms Gestió i Riudoms Serveis

En els anteriors mandat (del 2003 a 2007) havia estat adscrit a la Comissió Informativa de Cultura, Joventut, Esports i Festes, en el Patronat Municipal de la Fira de l'Avellana i en la Fundació Gaudí, en el
mandat del 2007-2011, vaig estar integrat en la Comissió Informativa d'Hisenda i Governació, en la Comisió Especial de Comptes, així com de la Fundació Gaudí i de l'empresa municipal Riudoms Gestió i Riudoms Serveis.

Al juny de 2007 vaig se nomenat per l'Executiva Comarcal d'Esquerra del Baix Camp, un dels representant per ocupar el càrrec de Conseller comarcal (mandat 2007-2011).


Càrrecs orgànics dins l'estructura d'Esquerra
Al desembre de 2008, el Congrès comarcal de la Federació del Baix Camp em va escollir nou President de la Federació Comarcal d'Esquerra. Després de deixar el càrrec de President al febrer de 2011, he passat a ocupar la secretaria de Formació de la Federació Comarcal.
També he format part de l'Executiva Regional i del Consell Nacional d'Esquerra Republicana de Catalunya.