Secretari de l'Associació Esportiva Riudoms des de l'any 1997 fins l'actualitat, també he estat jugador de l'entitat durant 13temporades (temporades 1994-1995 a 2008-2009) i entrenador de l'equip masculí de l'A.E.Riudoms, durant dues temporades. També vaig simultanejar el futbol sala amb la creació de l'equip de futbol de veterans (A.E.Riudoms-Veterans Gaudí), fins que vam cedir l'equip al C.D. Riudoms.
El 20 de maig de 1991 es constituïa l’Associació Esportiva Riudoms, que tenia com a principal finalitat la pràctica del Futbol Sala a nivell amateur. El 7 de juliol del mateix any, el seu president Domènec Lasso Navarro, presentava als mitjans de comunicació aquesta entitat, què ja a principis del mes d’agost organitzava el I Torneig Comarcal de Futbol Sala, a la pista poliesportiva del Camp de Futbol Vell.
Una de les primeres decisions que va prendre el Consell Directiu entrant, va ser la creació d’un equip de Futbol Sala, que va ser inscrit aquella mateixa temporada en la Lliga del Consell Comarcal del Baix Camp, campionat on va romandre fins la temporada 1994-95, quan va passar a disputar la categoria de Primera Divisió Provincial de la Federació Catalana. Aquesta nova experiència, va representar un punt d’inflexió dins de l’entitat, ja que exigia un compromís més gran tant de directius com de jugadors (s’incorporen a la plantilla, jugadors provinents del C.D. Riudoms). Únicament restava el recolzament institucional, i aquest impuls final va arribar per part de l’Ajuntament de Riudoms, en concedir per primera vegada una subvenció i fer els tràmits burocràtics per disputar els partits com a local al Pavelló d’Esports d’Alforja, pista on l’entitat va estar jugant durant més d’una temporada i mitja, fins que finalment es va inaugurar el Pavelló d’Esports de Riudoms.
El 30 d’agost de 1996, en l’Assemblea extraordinària de socis es pren l’acord de nomenar president de l’entitat a Francesc Xavier Ortiz. La temporada 1997-98, dins de l’etapa d’expansió de l’entitat, l’A.E. Riudoms incorpora dins la seva estructura, una secció femenina que disputa la competició de Primera Divisió del Consell Comarcal, sota el nom d’AER-Mateu Fotògraf. Aquest equip femení és hereu directe del creat, cinc anys abans, per la Colla Gegantera de Riudoms, i entre els seus èxits, destaca la consecució de la quarta edició de les 12 hores de Futbol Sala Femení de Riudoms o la d’ésser escollida com a millor entitat esportiva local l’any 1997.
El 18 de setembre de 1999, es constitueix una nova Junta Directiva, que entre altres punts de l’ordre del dia, ratifica el conveni amb l’equip femení, aprova un Règim Disciplinari Intern i acorda la modificació dels Estatuts, per canviar el seu àmbit d’actuació i adaptar-los a les noves circumstàncies de l’Associació, amb la creació de nous equips que disputen les competicions provincials i nacionals de futbol-sala.
Aquest canvi estatutari es fonamenta principalment en què la temporada 1999-2.000, l’Associació Esportiva Riudoms, passa a tenir tres equips en competició. El primer equip masculí, que disputa per primera vegada la Divisió d’Honor Catalana de Futbol Sala; l’equip filial, de l’AER, que ascendeix directament a la Primera Divisió Provincial i l’AER-Mateu Fotògraf, que queda enquadrat en la Primera Divisió del Consell Comarcal.
Durant l’estiu del 2002, la Junta rep una proposta d’un col.lectiu de destacats ex-esportistes riudomencs, que volen crear un nou equip de futbol local, però en categoria de veterans. L’Associació Esportiva Riudoms assessora a aquest col.lectiu i mitjançant un conveni de col·laboració, es crea la nova secció de veterans de futbol, que integra, com hem dit anteriorment, tot un col.lectiu d’esportistes majors de 30 anys, i que en la seva gran majoria, tenen un passat futbolístic lligat a les files del C.D. Riudoms o de la mateixa A.E. Riudoms. Aquest equip es manté fins l’any 2006, any que passa a formar part del C.D. Riudoms.
L'any 1995 es torna a recuperar la secció femenina que disputa la competició de Primera Divisió Territorial de la Federació Catalana de Futbol Sala (1983). També cal destacar que L’EQUIP MASCULÍ de l’Associació Esportva Riudoms ha disputat , les temporades 2005-2006 i 2006-2007, el campionat de Divisió de Plata de la la Federació Catalana de Futbol Sala (1983), que té el ple suport de la Generalitat de Catalunya i que també disputarà la competició de la Copa de Catalunya, que en cas de vèncer permetria a l’A.E.R. disputar la propera RECOPA D’EUROPA de clubs.
Per la temporada 2007-2008, l'equip masculí tornarà a disputar la competició de Primera Territorial Catalana, depenent de la Federació Catalana de Futbol, a causa de les innombrables lluites internes que han ocasionat un desgast als clubs de la Federació Catalana de Futbol Sala (1983).
L’Associació Esportiva Futbol Sala Riudoms (AER) està desenvolupant un projecte esportiu que té com a objectiu principal la consolidació d’una entitat esportiva dedicada a la pràctica de la disciplina de futbol sala a tots els nivells i fins i tot alguna temporada ha tingut una secció dedicada a la pràctica de futbol, en categoria de veterans (sèniors majors de 30 anys) Des de l’Associació Esportiva Futbol Sala Riudoms, sempre s’ha cregut que la pràctica de l’esport comporta una sèrie de beneficis físics i psíquics per la bona salut de la població, per això ja des de la seva creació, el 20 de maig de 1991, s’ha intentat combinar aquesta pràctica esportiva amb l’esperit competitiu que ens envolta, i és per aquest motiu que s’ha tingut sempre equips competint en lligues federades. a) enguany el primer equip disputa la competició de Divisió de Plata i la Copa Catalunya, que podria donar lloc a disputar competicions internacionals b) s’ha recuperat la secció femenina de futbol sala, on es dona sortida a una demanda, cada vegada més creixent, d’un important col.lectiu d’esportistes, com és el públic femení. Amb la recuperació d’aquesta secció femenina, s’ajuda, des de l’esport, al desenvolupament i la igualtat de sexes. c) durant la primera part de l’any, es va mantenir, per quarta temporada consecutiva de la secció de veterans de futbol, donant sortida a la demanda, de diversos ex-esportistes de futbol sala i de futbol que volen participar activament en lligues federades. d) durant cinc anys es va desposar d’un equip filial, que aglutina jugadors més joves i amb menys experiència,i s’està treballant per poder-lo recuperar en un breu espai de temps Tots aquests aspectes ens ajuden a entendre i comprendre la importància que tenen les entitats no lucratives, a nivell local, tant en el foment de la participació de la ciutadania en la vida esportiva i cultural local com en el benestar que proporcionen als seus associats.