::Inici >- Altres productes >- Lli daurat (també marró)

- Lli daurat (també marró)

Ajuda a millorar la nostra digestió, regula els nivells de sucre i colesterol en sang, ric en omega3 d’alt poder antiinflamatori, protegeix les nostres cèl·lules de l’estrès oxidatiu i radicals lliures perquè conté polifenols de caràcter antioxidant.

El lli marró és utilitzat com remei casolà popular per combatre el restrenyiment.

El lli daurat és més dolç i és més utilitzat el seu ús a la cuina.
Gràcies al seu contingut en complex B, vitamina E, magnesi i fòsfor és un autèntic aliat de la nostra salut cardiovascular i sistema nerviós, ric en lignans el converteix en un aliment anti-tumoral.

També és aconsellable mastegar-lo bé o moldre-ho, però no guardar-lo mòlt, doncs el seu oli s'oxida ràpidament.

Es pot afegir el lli daurat mòlt en cremes de verdures, en batuts verds, en salses, al iogurt, en guisats i barrejat en les masses de pa o galetes, o altres fornejats.



Tenim:

 - Llavors de Lli daurat naturals
 - Llavors de Lli marró naturals