::Inici >- Altres productes >- Blat de moro de crispetes

- Blat de moro de crispetes

Impressionant contingut de fibra, compostos fenòlics, antioxidants, vitamines del complex B, manganès i magnesi. Contenen el tipus de fibra que pot treure l'excés de colesterol de les parets dels vasos sanguinis i les artèries. Quan el cos té una àmplia quantitat de fibra, regula l'emissió i gestió de sucre en la sang i els nivells d'insulina millor que les persones amb baixos nivells de fibra. Prevenen el càncer per la seva gran quantitat d'antioxidants. A més, el gran contingut de fibra fa que et sentis ple, i inhibeix l'alliberament de l'hormona de la fam, la grelina.

- Els beneficis de menjar crispetes de blat de moro estan vinculats a menjar aquest aliment sol. És a dir, sense posar-li sal, mantega o altres aromes o ingredients. La calor és suficient per crear les crispetes de blat de moro, així que evita la seva cocció amb oli d'oliva o altres olis vegetals, ja que poden afectar el seu contingut de polifenols.


Tenim:

- Blat de Moro (Moresc) per fer crispetes