::Inici >Busca'm a la Catedral de Tarragona

Busca'm a la Catedral de Tarragona

Buscam a la catedral

Us plantegem una activitat basada en la descoberta i el joc, com a elements substancials per a la comprensió i el coneixement de la catedral. Hem intentat jugar amb la investigació i posar en relleu una bona dosi d’aventura, partint de la curiositat personal que tots tenim, per tal d’aconseguir una experiència excitant i divertida.
 
Dins de les construccions tarragonines de l’època medieval, la catedral de Tarragona, representa l’esperit religiós de l’època. Ens permet explicar i exemplificar creences i ritus cristians a través dels nombrosos objectes artístics que s’hi serven, a més de possibilitar l’estudi de la seva arquitectura i tècniques constructives. Per tant, aquest material acompleix dues funcions: d’una banda, detalla la història d’alguns indrets de la seu  i en facilita una visió panoràmica, i de l’altra, permet aprendre mentre es juga, veure a l’hora que es mira i adonar-se que l’art i el nostre entorn no són una cosa estranya. 
  
Tot i que els elements descriptius i d’observació són relativament senzills d’assumir i de comprendre, l’anàlisi de les peces artístiques i de les històries que ens expliquen fan recomanable de treballar l’activitat en família o bé en grups escolars d’educació secundària.

Buscam a la Catedra_web.pdf