::Portada >GIMNÀSTICA HIPOPRESSIVA

GIMNÀSTICA HIPOPRESSIVA

 GIMNÀSTICA HIPOPRESSIVA

El treball hipopressiu és una tècnica que treballa la zona abdominal sense aplicar-hi pressió. El que pretén aquest treball és reprogramar la funció de sosteniment d'aquesta faixa abdominal buscant que s'activi de forma reflexa en la vida diària, tot això sense perjudicar el sòl pèlvic. Durant el pas dels anys, amb l'esport, després del part, o treballant amb mètodes clàssics d'abdominals anem aplicant pressions al sòl pèlvic i repercutint nocivament contra aquest. Aquestes pressions són un dels principals factors que fan que moltes dones esportistes pateixin problemes d'incontinència, prolapses, disfuncions sexuals, i que molts homes esportistes pateixin d'hèrnies abdominals o inguinals.

Així doncs, aquest treball busca l'activació involuntària d'aquesta faixa abdominal, reeducant-la perquè faci la seva funció. 

Aquest mètode aporta nombrosos beneficis com ara una reducció dels centímetres de cintura, millores posturals, reducció de la pressió entre les vèrtebres (reducció dels mals d'esquena), prevenció d'hèrnies, prevenció de lesions, millora de la funció sexual, treball de sòl pèlvic (prevenció de la incontinència per exemple), etc.
 
És una activitat recomanada a tota la població menys a embarassades, persones amb hèrnies i persones amb problemes intestinals. Menys aquests tres sectors, hom pot practicar-la i al primer mes ja es noten els beneficis. Cal acudir a les sessions sense haver menjat en excés.

Els horaris d'aquesta activitat pel curs 2015-2016:
-dimarts de les 9.10h fins les 10.10h i de les 18:30 fins les 19:30
-dijous de les 20.45h fins les 21.45h