::Portada >PATINATGE

PATINATGE

 El Club Patí Casal de l’Espluga es classifica per la Copa Catalana

foto 3 (1).JPG
Des de fa algun any, el Club Patí Casal de l’Espluga, està fent un creixement considerable tècnicament parlant, aquest any però, ha estat, de moment, el millor i amb diferència.

El passat cap de setmana es va celebrar el Campionat de la Tardor al Vendrell, en aquest hi participen tots aquells patinadors que s'han classificat durant els diferents Trofeus d'Iniciació a nivell de la província de Tarragona durant l'any. L’any passat hi vam poder participar també, en categories inferiors.

Aquesta temporada,  tres  patinadors del Club Patí Casal de l’Espluga van quedar classificats per participar-hi, Mar Lisart, Mar Minguella i Josep M. Trullols, dels quals un, el Josep Maria, va quedar en segona posició, això implica que queda classificat per participar a la Copa Catalana d’Iniciació, que se celebra el proper 15 de novembre a l’Alcover. Aquesta és una competició a nivell de Catalunya on hi participen els tres patinadors millors de cada territorial.

Cal destacar que per arribar a aquesta posició, el Josep Maria, va executar un disc tècnicament perfecte.

Aprofitant que aquest any, la Copa Catalana se celebra molt a prop de casa, des del Club Patí animem a tots els companys per anar a veure’l.


INTERCLUB DE RIUDOMS

Diumenge 16 de juny el C.P. Casal de l'Espluga va participar a l'Interclub de Riudoms i vam aconseguir 3 podis de Pol Lizart, Andrea Camon i Mar Minguella.

podi1

podi2

podi3


RESULTAT TROFEU INTERN DEL CP CASAL 2013
web DSC_0503.jpg

CATERGORIA MINI
1 Helena Martínez, 2 Irina Pesquero, 3 Gemma Sales
CATEGORIA BASE
1 Berta Duran, 2 Júlia Batet, 3 Mireia Minguella
CATEGORIA INICIACIÓ
1 Abril Sabaté, 2 Pol Lisart, 3 Carla Cos
PROVA C
1 Maria Tierz,2 Laia Civit,3 Sara Castellnou
PROVA B (B)
1 Andrea Camon, 2 Mariona Miró, 3 Berta Boqué
PROVA B (A)
1 Josep Ma Trullols, 2 Judit Delgado
PROVA A
1 Mar Lisart, 2 Aina Palau, 3 Júlia Valls
web  base DSC_0487.jpg
web DSC_0490.jpg


web DSC_0500.jpg


patinatge1

El patinatge artístic és una secció del Casal que es realitza els dilluns i dimecres, de 17'15 a 22'30h. segons nivells, i dissabtes al matí.

 L'entrenadora nacional és Sabina Masdeu.

 Els esportistes federats, entrenats per Sabina Masdeu segueixen les competicions esportives que els ofereix la Federació de Patinatge Artístic i cal dir que el nivell és cada vegada més important, gràcies a les hores d'entrenament i a les competicions en què participen.

 La secció compta amb representants de diverses categories, participa en Interclubs, competicions que es realitzen a cada municipi participant, amb bons resultats.

 Aquest any, la junta del patinatge va decidir canviar la data del Festival de fi de curs, per tal d'adaptar-lo al calendari de la Federació, així doncs, aquest dia va ser l'1 de desembre, a continuació podeu tenir una petita mostra del Festival.
P1030962.petita.jpg P1030955.petita.jpg

patinatge 2
a1patpatjapopicapedra

pingïns

papllones

hawaians

mosqueters

gats

xarleston