::Portada >Núm. 65: Abril - Juny >XXV anys Patxanguerus

XXV anys Patxanguerus

Il·lusió amb l'esport

Un any més l’Escola de Futbol Sala dels Patxanguerus d’Alforja acaba una nova temporada en la qual hem obtingut uns resultats força meritoris en quasi totes les categories.

 

En primer lloc ens agradaria destacar l’objectiu que ha aconseguit el primer equip que no és altre que la conquista de la lliga de la Primera Divisió Territorial del Grup 6 i el conseqüent ascens de categoria. Per això, abans no ens oblidem volem aprofitat per donar-los l’enhorabona públicament i felicitar a tots plegats (tècnics, jugadors, auxiliars, coordinadors, aficionats, directius, etc.) per l’èxit

 

Podríem dir moltes coses bones de tot el que envolta aquest equip però només remarcarem les dues que creiem més transcendents. En primer lloc hem d’incidir en el grau d’implicació de tots els membres i cos tècnic del 1r equip i en segon lloc en la joventut de tots els components de l’equip –alguns encara són juvenils- cosa que fa que tots estem il·lusionats i amb moltes expectatives perquè estem segurs que continuaran creixent i evolucionant positivament com a futbolistes.

No podem deixar d’esmentar que bona part de l’èxit de l’ascens ha estat gràcies a la tasca dels dos entrenadors que són l’Albert Àvila i el Xavier Àvila. Només podem agrair-los la tasca que han fet independentment de que s’hagi aconseguit l’objectiu perquè s’han involucrat molt des del primer dia i el seu treball i la seva dedicació en un club com el nostre són dignes dels millors professionals. A més, aprofitant la ocasió i els èxits del Barça, també podem dir que són gent de la casa i això fa que encara ens sentin més orgullosos.

 

A continuació anomenem a tots els jugadors d’aquest equip:

 

 

 

 

 

 

 

Ricard Besora Domènech
Abel Gómez Munné
Sergi Alfonso Vela
David Sentís Aragonès
David Cavallé Moreno
Cristian Panduro Martí
Crístofer Declara Pino
Roger Queralt Besora
Marc Àvila Vall
Maiol Duran Sarobé
Martí Àvila Llopis
Oriol Òdena Grau
Aaron Panduro Monné
Marc Vázquez Almendro
Carles Amorós Comes
Abdelmark El Haddari
Adrià Zapata Aymanmi

 

 

 

 

 

Patxangerus

 

 

Tot seguit presentarem a tots els membres que formen l’escola però abans d’esmentar als corresponents entrenadors i jugadors volem felicitar-los a tots per la seva tasca i per la il·lusió, ganes i empenta que mostren tant en els entrenaments com en els partits. Val a dir que els objectius de l’escola són molt diferents als del primer equip i també considerem que la majoria s’han assolit amb escreix i una bona mostra del treball que s’està fent és l’èxit del primer equip amb jugadors joves i formats en les categories inferiors del nostre club. La feina ben feta ...

Des d’aquí només ens manca agrair i felicitar al Ladis, a l’Alexis, a la Sarai, al Joan i al Xavier ja que com a entrenadors estant fent una tasca formativa a nivell esportiu i humà admirable. Volem ressaltar la formació dels jugadors com a persones perquè sovint no se li dóna la importància que té i en la filosofia de la nostra escola s’intenta que en aquestes edats d’iniciació i formació tingui un pes molt significatiu perquè d’elI en dependrà l’assoliment d’objectius esportius en el futur.

I, evidentment, donar l’enhorabona a tots els jugadors perquè sense ells tot aquest projecte no continuaria endavant. El seu esforç i entusiasme envers aquest esport és el que ens il·lusiona i ens engresca a intentar fer-ho cada any millor.    No ens podem oblidar de la tasca – a vegades més feixuga del que pensem- que han fet tots els delegats de cada equip. Per tant, des d’aquest espai públic, volem agrair a la Nuria Vilella, la Carme Juncosa i al Jordi Porqueras tota la feina que han dut a terme en les seves respectives categories. 

L’equip juvenil ha estat dirigit pel Xavier Àvila i l’han format els següents jugadors:

 

 

 

 

 

 

 

Albert Sarobé Gonzázez
Gerard Margalef Francisco
Josep Mª Dalmau González
Martí Àvila Llopis
Maiol Duran Sarobé
Enric Llorens Lopez
Sergi Mas Sanges
Marc Del Arco Jassans
Ricard Besora Domènech

 

 

 

 

 

 


Els cadets els ha entrenat el Ladis Echea i la plantilla la formaven els jugadors següents

 

 

 

 

 

 

 

 

Indy Westenberg
Andreu Serra Garriga
Aleix Martínez Mariné
Blai Melgar Anguera
Marcel Vilches Garreta
Pol Aragonès Salamé
Òscar Borràs Vilella
Oriol Amorós Comes
Youssef Amrabi
Mohamed El Haddari

 

 

 

 

 

 

 


 

 

L’equip dels alevins han tingut d’entrenador a l’Alexis Carceller i els jugadors de l’equip són:

 

 

 

Borrell Àvila Salvadó
Carles González Besora
Èric Balcells Juncosa
Genís Porqueras Simó
Jordi Fernández Grifoll
Karolina Vaisnoraite
Laura Roig Llorens
Marc Àvila Saludes
Miquel Serra Garriga
Miquel Vilella Porqueras
Xavier Vilella Porqueras

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

I, com tota bona escola que s’ho pugui permetre a nivell de recursos humans, també hem tingut un equip en la categoria de prebenjamins que han estat entrenats per la Sarai Lucha i al Joan Gené i tenien els jugadors següents:

D’altra banda, aquest any s’ha renovat la Junta directiva que estarà constituïda per:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PRESIDENT
Eduard Grifoll Llort

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

VICEPRESIDENT
Jordi De Llorens Martínez

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
SECRETARI
 
 
Joaquim González Garreta
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
TRESORER
 
 
 
 
 
 
 
Llorenç De Llorens Martínez
 
VOCALS
 
 
 
 
 
 
 
Roger Queralt Besora
Montserrat Vilella Olivé
Miquel Àvila Salvadó
Xavier Àvila Salvadó
Sarai Lucha Cristina Becerra
Fernando del Arco
Josep Díaz

Aprofitem per comunicar –per si alguns encara no us n’heu assabentat- que aquest any estem celebrant el 25è aniversari de l’entitat. Per això s’han organitzat diverses activitats esportives i culturals en les quals esteu tots convidats i esperem que hi pugueu participar activament per gaudir de les que més us interessin.

 

Si algú de vosaltres està interessat en tenir el calendari de les activitats previstes podeu posar-vos en contacte amb el Llorenç De Llorens perquè us el proporcioni. Correu electrònic

ll30ge61@eresmas.net

telf. 610 340 866

Abans d’acomiadar-nos, volem agrair el suport incondicional a tots els aficionats que no heu parat d’animar als diferents equips al llarg de tota la temporada. Gràcies, de veritat.

Ara, sense voler abusar de les vostres bones maneres, esperem que en la propera temporada tots els que teniu un sentiment “Patxangueru” continueu donant-nos suport i col·laborant amb nosaltres. També volem fer una crida a tota la gent, especialment a tots els que els agrada l’esport i el futbol sala, perquè ens vinguin a animar en els partits de casa. Doncs, aquest recolzament farà créixer la il·lusió i la confiança de tots els nostres jugadors/res i de ben segur que això es veurà reflectit en el joc i en els resultats.

OBSERVACIONS:

 

 

No ens volem oblidar dels jugadors que en el moment de fer la foto de grup sigui pel motiu que sigui no hi eren en aquell moment que son:

 

En l’equip PreBenjamí: Àlex Peris Vilella, Pau Ribé Capella
En l’ equip Aleví: Joel Ribé Capella
En els Cadets: Igor Gómez Romeu
En els Juvenils: Joan Gené Huguet

Des d’aquí volem ressaltar el bon servei que està realitzant en les instal·lacions del pavelló i la gran capacitat que té en dur-les a terme el Josep Díaz el nou responsable de les instal·lacions esportives d’Alforja.

Secció de redacció
PATXANGUERUS D’ALFORJA