Enllaços d'interès
Partitures de gralla
::Inici >Gralles

Gralles

Concert a Marçà

Gralla - Fes clic aquí per veure la imatge en la seva mida original

El passat diumenge 30 d'abril, el grup de grallers de Bellmunt del Priorat va participar en un concert de gralles amb els grups de Gandesa, Horta de St Joan i de Marçà, a la sala polivalent d'aquesta localitat del baix Priorat. El concert va servir per posar en comú amb els altres grups tot el que s'ha aprés i guanyar confiança a l'hora de tocar en públic. Volem agraïr el suport de tota la gent de Bellmunt que va venir, demostrant una vegada més la vitalitat del poble i la participació dels seus veïns. Moltes felicitats!Concert vermut a Bellmunt

El passat diumenge 19 de febrer a les 12:30 del migdia, es va fer un concert vermut a l'Euterpe de Bellmunt del Priorat. Va ser la presentació del nou grup de grallers de Bellmunt, que van començar les classes el passat estiu i que ja tenien preparat un repertori per poder ensenyar tot el que s'havia après.

Concert vermut

El grup invitat van ser les Gralleres i grallers d'Horta de St Joan, que juntament amb el grup local, posaren música tradicional al vermut de diumenge.

Donem les gràcies a totes les persones que van assistir-hi (unes 85 aprox), als col.laboradors, al Jordi Hijós per acompanyar amb la caixa als grallers del poble i també a l'Ajuntament de Bellmunt.

La presència del grup convidat, havia començat pel matí amb una visita al museu de les mines i va acabar amb una paella de germanor a la casa de la mina.Partitura Jota de Bellmunt

Ara us podeu descarregar en format PDF la jota de Bellmunt del Priorat.