::Inici >Festes del 10è aniversari

Festes del 10è aniversari

El 16 de juliol de 2005, va començar l'any de celebracions del 10è aniversari de l'entitat. Unes 150 persones vam sopar davant de les escoles un menú típic de pa amb tomàquet i embotits, acompanyat de sangria autèntica i gelat de postres. Després de fer els "carajillos" va començar la música en directe, amb el grup de Tarragona Apelo, que ens van tocar versions de Reincidentes, Porretas, Ska-P, etc. A continuació va començar un correfoc amb el grup de Diables del Vendrell, que ens van oferir una barreja de festa, llum, soroll i foc amb molt de ritme i final apoteòsic. Amb uns diables així, qui vol anar al cel?

Festa 10 anys

 

 

 

Després de la demostració pirotècnica, vam continuar amb música punk del grup de Vilassar Angoixa. Tot seguit de la música estrident i les lletres dures d'aquest grup, vam poder observar com 4 estudiants del Conservatori de Música de Tarragona, ens demostraven mitjançant 4 bidons de xapa, com és podia fer una batucada metàl.lica. Una cosa mai vista, que va ser el punt d'originalitat de la nit! I per acabar la festa, va ser el torn del grup vallenc Màitip's, ritmes jamaicans i un ska acurat amb gralles incloses, van posar el punt i final a la nit dedicada a l'associació de joves del poble. Nomes ens queda agrair la col.laboració de l'Ajuntament, l'Associació de Veïns El Casal i dels veïns, que tot i les molèsties normals de l'acte, ens van ajudar i entendre. Gràcies, 10 anys de gràcies!!


 

Ja hem celebrat la festa d'estiu que va donar el punt i final a la celebració del desè aniversari, aquest any se celebrà a la plaça Major el dissabte 29 de juliol de 2006. La festa va començar pels volts de les 22h, un cop va acabar el concert de música tradicional que es feia aquella mateixa tarda al museu de les mines, i s'inicià amb un sopar amb pica pica, meló amb pernil i coca de recapte i pizza, gelat de postres i sangria per beure.

Després de sopar vam fer un concert amb tres grups de rock, en primer lloc va actuar Zapping, un grup de Tarragona que fa versions de tota mena de temes, des dels anys 60 fins l'actualitat i el públic és qui triava les cançons d'una llista que portaven aquests joves músics tarragonins. En segon lloc va actuar Vitruvi, un grup format per gent de la Ribera d'Ebre que interpretaven cançons pròpies en català, d'estil pop amb influències britàniques. Aquest mateix grup està concursant actualment al Sona9 i també al DOTarragona. En últim lloc van actuar Baetúria, un grup de fusió i folk que van guanyar el concurs sona9 del 2003, són originaris del Vendrell i precisament un músic vendrellenc, Pemi Rovirosa (guitarrista dels Lax'n'busto) ha estat el productor de Retallable, el primer disc que, tot i tenir instruments tradicionals, no és ben bé de folk ni de res, perquè és de tot una mica, combinant estils i lletres desenfadades com la del primer senzill, Suc de magrana. Els onze temes de l'àlbum (deu cançons noves més Pro de pros, de la primera maqueta del grup) es van enregistrar als estudis Tívoli de la capital del Baix Penedès.

Esperem que tothom s’ho passes de puta mare i disfrutessin d'una nit agradable. I tot i les molèsties que vam ocasionar, volem agrair el suport de l'Associació de Veïns El Casal, de l'Ajuntament i de tot el poble en general.