Enllaços d'interès
Fotografies diverses sortides
::Inici >Excursionisme / natura

Excursionisme / natura

ExcursionsDins l’Associació hi ha un col·lectiu prou nombrós de joves que ja des de l’any passat, van iniciar unes sortides a la natura de forma periòdica, aproximadament cada mes, amb els següents objectius:

 

-Descobrir i gaudir de l’entorn natural més proper.

-Oferir una alternativa real d’oci i esport

-Realitzar un manteniment i arranjament d’espais naturals d’interès dins del terme municipal.

A continuació us mostrem les propostes pels propers 10 mesos. Les excursions que mes us interessin, les heu de comunicar a l'Antonio Romero o per mail a info@jovesbellmunt.cat amb prou antelació per poder-les programar amb cartells i a través de web i mail!

N'hi han un fotimer, per tots els gustos i per tota la família. No dubteu en apuntar-vos per gaudir de la natura i dels paisatges que ens envolten!

Si voleu fer algun suggeriment, crítica o comentari, envieu
un mail a info@jovesbellmunt.cat

Sortida al Riu Glorieta

23 de juliol de 2006

Dins les sortides anuals que l'Associació de Joves organitza, aquest estiu estava programada la del descens al Riu Glorieta. Descens pel mig del riu, al que cal anar encordats (arnés, cordes diferents de les sabates), i de tant en tant fer algun salt a l'aigua. Enguany l'aigua no estava freda, més aviat gelada (algú va fer el comentari "els tinc com els lleons", si voleu la traducció parleu amb el Fèlix).

En aquesta sortida s'hi van afegir un grup de la Canonja, en total 34 persones (tot i que alguns són poc persona).

Però el millor de tot va ser la poesia del Clavell (Romero fa 4 hores que t'espero), total perquè ens van esperar una miqueta per tirar l'arròs, arròs que va passar a la història per necessitar 28 litres per coure's (aquests cuiners comencen a desvariar).

Apa, i el que no estigui d'acord que es queixi, o que vagi al mentidero a veure qui la diu més grossa.

Més informació Riu Glorieta


Excursió a Castellote

2 i 3 de desembre de 2006

El passat cap de setmana vam fer una excursió a la comarca del Maestrat, on vam poder disfrutar dels jocs del Préssic, d'una magnífica ruta en BTT i d'una estupenda caminada pels indrets de l'Algecira. Ara podeu contemplar algunes fotografies fetes pels excursionistes bellmuntants!!!!