::Inici >Cops >Smash (Remat)

Smash (Remat)

smash.jpg Smash o remat

Aquest cop és un dels cops molt importants en el tennis i molt complicat de realitzar, sembla que tingui que ser fàcil, però te les seves complicacions. És un cop on bàsicament intentes assegurar el punt.

Es un cop molt semblant al del servei, es tracta de que aquí m’entres estàs jugant la pilota et ve molt alta i tu la intentes picar de dalt cap baix , perquè el cop et surti bé lo millor es  esperar a que la pilota ta vingui als peus per tu desprès poder donar-li el cop amb una gran potencia.

A vegades amb la potencia realitzes el cop malament i moltes vegades mes val fer que el cop entri segur de una forma col·locada perquè el rival no i arribi, que no pas fort que moltes vegades pot resultar que vagui a fora.

En aquest cop no existeix ni el liftat ni el tallat, perquè es realitzi tal com toca has de intentar picar la pilota per la part mes alta de la raqueta o al mig, si piques per baix el resultat del cop serà nefast.

Per preparar bé el cop també es aconsellable amb la ma que no tens la raqueta assenyalar la pilota i llavors pica es una bona estratègia .