::Inici >Cops >Drive

Drive

 En el tennis aquest cop és el mes utilitzat ja que es un dels mes fàcils en realitzar. Aquest cop sorgeix a partir de darrere els ronyons, es tracta de prepar-te la raqueta darrere llavors a nivell de cintura picar la pilota i per finalitzar las de acabar amb un tancament de manera que t’has de quedar mirant les agulles del rellotge. La preparació de aquest cop va desde enderre fins endavant quan et be la pilota per picar has de estar fent força amb el peu mes endarrerit que tinguis i llavors al picar ajudar-te amb l’altre peu i acaba fent força amb el peu mes avançat. 

Aquest moviment ha de ser bastant ràpid, però de maner a que la pilota i haguí un moment que vas paral·lela amb ella si vas massa ràpid o mas lent el cop no es podrà realitzar amb satisfacció. Per realitzar aquest cop es molt important la situació en que et trobes per lo tan abans ja em comentat el tema dels peus, però també un factor molt important es la cintura i a on anirem a picar la pilota amb la raqueta, un bon cop es realitza mes o menys a la distancia de un pam de diferencia amb la cintura, si realitzes aquest cop amb la raqueta al costat del cos en molts pocs casos et sortirà satisfactori. En aquest casos lo més habitual en  tothom que  practica el tennis per realitzar aquest cop fa servir la empunyadura l’eastern.

Aquest cop es fa bàsicament per defensar-te en el fons de la pista o atacar també normalment si et defenses quan et fan aquest cop i arribes apurat  es fàcil de agafar perquè el pots tornar suau, però si portes un cordatge que s’ha t’ha adapta a tu i saps com pica moltes vegades el teu rival no i arribarà. Molt poques vegades es practica aquest cop davant la xarxa es molt poc usable ja que allà es fan servir cops com el smash o la deixada.
drive