::Inici >Cops >Tallat, litftat, passing i swin

Tallat, litftat, passing i swin

Swin

Quan parlem de swin es el moviment que anem a picar de drive es tracta des de el punt on preparem la mà per veure la pilota fins al punt que tens la raqueta tocant a la esquena amb el canell mirant la cara com si et miressis les agulles del rellotges, bàsicament es diu que el swin es el moviment de drive .

  Tallat

El tallat es un cop que consisteix bàsicament en deixar la pilota morta al terra sense que s’aixequi , es un cop on s’aprofita la precisió del canell i es fa bàsicament perquè el jugador no pugui tornar la pilota . Normalment es un cop de revés.

Liftat

El liftat es un cop bàsicament defensiu en que doncs molt de efecte a la pilota es tracta de que sembli que va fluixa i al xocar amb el terra surt amb molta velocitat i es bastant complicat de tornar el cop. Normalment es un cop de drive.

 Passing Shot

Aquest cop es tracta bàsicament de que has de passar la pilota a l’altre banda de la pista, però en aquest cas l’has de passar per el punt límit entre el jugador i els límits de la pista de forma que sigui un cop recte, quasi sempre s’utilitza a les pistes rapides ja que el cop es molt més difícil de tornar. Es un cop bàsicament en que has de tornar la pilota a l’altre pista.