::Inici >Cops >Volea

Volea

 Volea

Aquest cop es molt pràctic per jugar davant a la red, es on la major part dels jugadors fan servir la “volea”. Bàsicament es tracta de un cop atacant, ofensiu en el que el jugador puja a la red i intenta passar la pilota la l’altra banda mitjançant un cop sec.

El jugador que vulgui fer aquest tipus de cop té diferents maneres de fer-lo pot ser que siguin un cop tallat on la pilota al bota al terra desprès quasi que no puja, també pot ser un cop liftat on agafa un efecte important en que et resulta molt difícil aconseguir atrapar la pilota i per últim també es pot fer de manera que deixes la pilota morta davant de la red .Per fer aquest tipus de cop necessites un cordatge molt tensat.volea.jpg

Per realitzar aquest cop el jugador normalment a de tenir la raqueta a la altura de la cara, que llavors podrà realitzar el cop de una manera o d’altra. El problema de aquest cop es que si la pilota va amb velocitat costarà molt que et surti bé la volea, lo més important de aquest cop es que has de agafar la empunyadura de una forma molt forta i no deixar-la en cap moment m’entres realitzes el cop. La empunyadura habitual per aquest cop es la continental .

En aquest cop el canell té un paper molt important ja  que sinó domines bé el canell no et sortirà, llavors les volees pots fer que vaguin al principi o al final de la pista depèn on es trobi el jugador contrari.