::Inici >Activitats i sortides

Activitats i sortides

ball.jpg

Sortides

Des de la seva recuperació el ball ha realitzat moltes sortides a pobles i ciutats , actuant ja sigui en cercaviles, matines o en mostres de folklore i cultura catalana.

Algunes de les localitats on ha actuat el ball:
Sant Hilari Sacalm, Cambrils, Pratdip, Renau, Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès, Baó (França), l'Ampolla, Reus, Salou, Cunit,  Calafell, Falset, Agramunt, Riba-Roja d'Ebre, l'Ampolla, Granollers, Figuerola del Camp, entre d'altres.

Activitats

 
L 'any 1996 durant la celebració del 10é aniversari de la recuperació del Ball d'en Serrallonga a Tarragona, l’agrupació va organitzar durant la Festa Major de Santa Tecla "La XIV mostra de folklore viu" de Tarragona a la qual van ser convidades diferents agrupacions d'arcabussers i trabucaires dels països catalans. Entre ells assistiren el Ball d'en Serrallonga de Vilanova i la Geltrú, Trabucaires de Solsona, Filà los Maseros dels Moros i Cristians de Muro (País Valencià). 


Per la celebració del 20è aniversari, l'any 2001 va organitzar una trobada on es van convidar tots els Balls d'en Serrallonga de Catalunya.

Durant molts anys l’entitat va realitzar un seguit de concerts en el marc de les festes de Sant Magí. I s'ha fet responsable del bar en un concurs de castells a la plaça de braus de Tarragona i en diverses festes populars de Tarragona.
La flama del canigó.jpg
L’any 2005 va participar en el programa de TV3, el Favorit, on es proposava escollir el personatge històric favorit de Catalunya, en el capítol dedicat a Joan de Serrallonga.

Participa cada any de Santa T
ecla a les Escoles, una iniciativa que pretén acostar les festes als escolars, amb la visita d’entitats dels Seguici Popular als centres educatius.

Fins l’any 2010 es va encarregar de la sindriada popular que té lloc per Sant Magí. 

Des de fa anys membres de l’entitat acompanyen corrent des de Reus a Tarragona la Flama del Canigó, que encén per Sant Joan les principals fogueres de la ciutat. També s’encarrega juntament amb els Diables Vora Mar de realitzar un dels dos ninots que presideix la foguera.