Pas a pas

 

De mica en mica, pas a pas ens anem acostant a l’0bjectiu de la nostra Fundació:

 

“Procurar als ciutadans atesos al nostre centre una atenció sanitària i social excel·lent, considerant les seves necessitats i expectatives, la millora contínua, el compromís dels nostres professionals i els recursos dels que disposem.

 

Oferim la concepció integral de salut, integrant la promoció, la prevenció, l’assistència i la rehabilitació mitjançant la interdisciplinarietat de les aportacions dels diferents professionals en una atenció unitària, que col·loca als residents en el centre de les nostres actuacions.”

 

En aquests moments puc afirmar que la Residència està al 90% del seu funcionament, amb un increment d’usuaris, de col·laboradors i de facturació, això fa que per ara i tant sigui una empresa absolutament viable preparada per a resistir els temps difícils que estem visquent i que ara, una vegada acabada l’ampliació de la part nova ens posem a la rehabilitació i millora de la part prèviament existent,la que dona a la plaça de Dalt.

 

Hem passat moltes dificultats, hem tingut molts entrebancs, algun pal a les rodes, però per fi amb l’ajuda de moltes persones ens n’ hem sortit.

 

Queden molt endarrere les dificultats per aconseguir acabar les obres, la connexió a la xarxa elèctrica, el permís per obrir, etc.

 

Sembla que definitivament aquest mes inaugurarem l’àrea nova i tallarem la cinta que voldrà dir que ja hem arribat al final d’aquest trajecte tan difícil.

 

Queden serrells: millorar la part antiga, la posta en marxa del Centre de Dia, la instal·lació d’un generador, l’arranjament de la façana exterior, la millora dels espais polivalents.

 

Un dels capitals de la Fundació és el seu equip humà. El nostre equip tècnic és excel·lent, les auxiliars en geriatria tenen una qualitat humana i professional ideal per a cuidar persones grans o amb algun grau de dependència.

 

Per altra banda, disposem d’una cuina de avantguarda amb equipament modern i la maquinària necessària per a oferir menjars de qualitat. Un equipament adaptat a les necessitats tan del centre com del servei de càtering extern que proporcionem a l’escola, la llar d’infants, i quatre empreses més del poble, a més a més hem iniciat un servei de menjar a domicili per a persones que així ho necessitin.

 

En aquests moments la Fundació dona feina a vint-i-set persones ( la majoria d’Alforja ) i col·labora amb el teixit econòmic local proveint-se en bona part amb les empreses del poble.

 

Josep M. Duran