PREPARACIÓ:
La llet se posa en un caçó, que es vagi calentant.
En una cassola si posa la mantega i l'oli d'oliva, quan la mantega està desfeta, si tira la ceba ratllada i es deixa coure, després si afageix el peril salat tallat a bocinets molt petits, quan està bé si posa la farina, a poc foc hi es remena bé, es deixa coure una mica i deprés si tira la llet calenta a poc a poc i s'apuja el foc anant remenant, per últim si tira el pollastre passat per la picadora, sense deixar de remenar si posa sal i nou moscada, i es treu del foc hi es posa en un bol i es tapa amb paper film, que el plastic toqui la pasta i que quedi ben tapat per que no entri aire, per que si no si faria una crosta, se posa a la nevera.
Per fer les croquetes, s'agafa un boci de pasta hi si fa un rotllo i es talla a la mida que es vol, se passen per la farina , per l'ou i pel pa ratllat.
INGREDIENTS: