::
Inici >
Recetes / Recetas / Recipes
Recetes / Recetas / Recipes
Magdalenes / Muffins
Receta básica:
125g farina integral - 125g farina espelta - 125g farina blanca - 126g sucre integral - 1 yogurt - 125g llet ecológica - 60g oli - 1 ou - 1 cullera llevat
barregar tot, fa 12 magdalenes o 1 pastís - coure 20 minuts a 180º. Per asegurar-se de que puguin, tenir el forn a 190º quan els hi posseu i baixar a 175º passats 5 minuts.
Variacions:
- afegir 125g platán madur, pomes, o fruita en compota i nous talladets
- afegir 125g de barreja de llavors
- afegir nutella, melelada o una barreja de 60g copos d'avena, nous, sucre i canela en el centre (omplir el recipiente fins a la mitad, afegir la nutella, melmelada o la barreja, acabar d'omplir amb la massa
---------------------------------
Base Recipe
1/2 C wholewheat flour - 1/2 C spelt flour - 1/2 C White flour - 1/2 C Brown sugar - 1 individual yogurt (1/2 C) - 1/2 C milk - 1/4 C vegetable oil - 1 egg - 1 t baking powder
Mix together by hand, makes 12 muffins or 1 loaf pan - cook 20 minutes at 350º. To ensure they rise have oven at 375º when you put them in, lower temp to 350º after 5 minutes.
Variations:
- add 1/2 C ripe banana, Apple pieces, or fuit compote and chopped nuts
- add 1/2 C mixed seeds and nuts
- add nutella or mixture of 1/4 C each sugar, oatmeal and nuts with some cinnamon or jelley (fill muffin cups 1/2 full, add mixture fill completely)