::Inici >Recetes / Recetas / Recipes

Recetes / Recetas / Recipes

Magdalenes / Muffins

magdalenes

Receta básica:
125g farina integral  -  125g farina espelta  -  125g farina blanca  -  126g sucre integral  -   1 yogurt  -  125g llet ecológica  -  60g oli  -  1 ou   -  1  cullera llevat

barregar tot, fa 12 magdalenes o 1 pastís - coure 20 minuts a 180º.  Per asegurar-se de que puguin, tenir el forn a 190º quan els hi posseu i baixar a 175º passats 5 minuts.

Variacions:
- afegir 125g platán madur, pomes, o fruita en compota i nous talladets
- afegir 125g de barreja de llavors
- afegir nutella, melelada o una barreja de 60g copos d'avena, nous, sucre i canela en el centre (omplir el recipiente fins a la mitad, afegir la nutella, melmelada o la barreja, acabar d'omplir amb la massa
 
---------------------------------
Base Recipe
1/2 C wholewheat flour  -  1/2 C   spelt flour  -  1/2 C White flour  -  1/2 C Brown sugar  -  1 individual yogurt (1/2 C)  -  1/2 C milk  -  1/4 C vegetable oil  -  1 egg  -  1 t baking powder

Mix together by hand, makes 12 muffins or 1 loaf pan - cook 20 minutes at 350º.  To ensure they rise have oven at 375º when you put them in, lower temp to 350º after 5 minutes.

Variations:
- add 1/2 C ripe banana, Apple pieces, or fuit compote and chopped nuts
- add 1/2 C mixed seeds and nuts
- add nutella or mixture of 1/4 C each sugar, oatmeal and nuts with some cinnamon or jelley (fill muffin cups 1/2 full, add mixture fill completely)