::Inici >Serveis

Serveis

 menjador.jpg    Parc Olors (3).jpg
mas005.jpg    habitació blava
A Mas de Caret disposem d'un gran menjador i sala d'estar. Està equipat amb parquet, llar de foc, calefacció, precioses vistes i una gran balconada.

Tenim 8 habitacions amb capacitat de 13 a 15 persones adultes, tenen calefacció, terrassa, bany, són amplies i disposen d'un puf per a nens.Estan distribuides entre capacitats de 2 a 5 places. Al costat del mas disposem d'una bassa-piscina per a banyar-nos durant el bon temps, i regar tot l'any.

A casa nostra podeu fer dormir i esmorzar o mitja pensió. Combinem la cuina mediterrània amb cuina innovadora i/o vegetariana. Els productes segons disponibilitats i època són de la nostra horta, ecològics, de la zona, del mercat... que cuinem amb cuina  de gas,
econòmica i, quan podem, amb cuina solar.

Tambè oferim la nostre masia per celebracions: Casaments, comunions, aniversaris, batejos trobades familiars, calçotades ( per encarreg)... .Mireu apartat CELEBRACIONS.

Procurem fer una compra responsable (estalvi energètic, ecologia, sostenibilitat). També minimitzem els residus, reciclem les escombreries, utilitzem productes de neteja respectuosos amb el medi, que junt amb els desaigues dela masia van a la depuradora natural. L'energia és fotovoltaica ( plaques solars) i de gas propà. Per tot això i més el departament de mediambient ens ha concedit ell distintiu de Qualitat Ambiental.

És un lloc ideal per descansar, gaudir de la pau i la bellesa de l'entorn.

La finca de 8ha és combinada amb bosc, zona de pastoreig, vinya, horta, zona d'esbarjo, parc infantil, caseta pels nens, zona de bany, terrasses, basses...

També disposem de SALA D'ACTIVITATS de 80 m sense columnes, separada de la masia, amb bany / vestuari amb dutxa i equip de música souround. Mireu apartat Sala d'Activitats.