::Inici >PUBLICACIONS i AUDIOVISUALS

PUBLICACIONS i AUDIOVISUALS

Recull de les històries que ens heu explicat.

PUBLICACIONS:   Clicant al menú de l'esquerra trobareu les petites històries que alguns i algunes de vosaltres ens heu explicat.

AUDIOVISUALS:
 

-> Al compte d'Instagram @gorresdecop, tutorials i fotografies, agrupades per conceptes.

-> Al canal de Youtube "Gorres de Cop":
     -  Una filmació feta per TVO fa un complet recorregut del procés, en tan sols 28 minuts, de la mà de Leocàdia Castellví. Sebastià Raurell a la Direcció, David Aragüete de càmera i Ivette Vila fent la producció i edició amb sintonia de Pep Sala. CCTV Osona 2006.
A data d'avui no es troba a Internet. Per aquest motiu he inclós aquesta filmació dins el canal doncs em van dir que en podia fer difusió. L'original és en CATALÀ. També hi ha una còpia amb veu en of en CASTELLÀ.

     -  En quant a la filmació feta per De Tot Arreu Produccions.- Canal: xip/tv (Cataluña) Programa: Fet a mà Títol: "Les gorres de la memòria"  va cambiar d'ubicació diverses vegades i a data d'avui no es troba a Internet. En ella es mostra amb excel·lent qualitat de imatge tot el procés d’elaboració d’una Gorra de Cop, centrant-se en l’artesana, amb una durada de 8 minuts. També he inclós aquesta filmació dins el canal doncs em van dir que en podia fer difusió.

 
<- Clicant aquí al costat, a Enllaços d'interès,

Video grabat per Carlos Fontales a l'escola de cistelleria de la Diputación de Lugo, any 2009 i publicat al seu blog on trobareu entranyables narracions.  https://carlosfontales.blogspot.com/

Just a sota, aquesta mateixa grabació subdividida en 6 temes diferenciats, d'uns 10' de durada.

T
ambé un petit moment de demostració de l'ofici a la fira d'Ascó.


Entrevista a la Festa de la Sega d'Albelda: Eugenio Monesma, en el capítulo 33 - "Juegos tradicionales, las chichoneras", entrevista con demostración del oficio de las Chichoneras, en el marco de la Fiesta de la Siega de Albelda. CASTELLANO

Les Gorres de la memòria, de xip-tv.cat: "De tot arreu produccions" ha produït una sèrie documental sobre professions artesanals que s'estan perdent i que ens endinsarà en el món i la història d’aquests artesans a través de les seves paraules i el seu treball.
Al menú de l'esquerra cliqueu l'enllaç "Les Gorres de la Memòria" per veure a xip/tv.cat el reportatge filmat al nostre taller, si no ho han tornat a canviar de lloc :) CATALÀ


Thestrawshop.com dedica una pàg. a Gorres de Cop: Jan Huss recull i incorpora artesanies realitzades amb palla al seu web thestrawshop.
Podeu visitar la pàgina relacionada amb les Gorres de Cop clicant l'enllaç. ENGLISH

-> Clicant aquí, pas a pas de com s'ha fet una còpia de la pamela que hi ha exposada a l'Strohmuseum im Park, Wohlen de Siïssa on creuen que es va fer: video pamela.MP4


i a més:
 

El llibre que recull tot el que cal aprendre per donar continuïtat a aquest ofici.

vista MÈTODE D'ELABORACIÓ.pdf

En venda. Enviament per correu certificat.

vista CHICHONERAS.pdf
Todavia no editado. Puede adquirir el ejemplar en catalán y le adjunto la traducción en hojas DinA4

Mètode d'Elaboració de les Gorres de Cop

EL NOSTRE LLIBRE:el llibre
39 pàgines.-
Múltiples fotografies i dibuixos.
PVP 18€

Contacteu directament amb l'autora mitjançant correu-e: 

gorresdecop@yahoo.es

adhesiu