::Inici >La Gimcana

La Gimcana

La Gimcana de les Llengües de Tortosa és una actuació que forma part del Pla Educatiu d’Entorn del Departament d’Educació de la Generalitat i de l’Ajuntament de Tortosa, per donar a conèixer a tota la població el valor de la diversitat lingüística i fomentar el respecte per totes les llengües.

Informe UNESCO

Què?

La Gimcana és un concurs obert a tothom. Cada divendres es proposen 5 proves, que corresponen a les diverses categories de participants. Cadascú ha de resoldre la prova que li toque abans del divendres de la mateixa setmana. Els participants acumulen punts fins al final de la Gimcana.

Quan?

La Gimcana té una durada de 8 setmanes. Comença el 6 de febrer i acaba el 27 de març. Si quan ha començat no heu sigut a temps us hi podeu incorporar en qualsevol moment. Les preguntes apareixeran cada divendres mentre duri la Gimcana.

Com?

Per participar-hi n'hi ha prou de contestar setmanalment una pregunta relacionada amb les llengües. És necessari que us registreu en aquesta web per poder participar.

On?

En aquesta mateixa web, a l'apartat "Les preguntes de la setmana".

Qui?

La Gimcana és oberta a tothom, per això esperem, una vegada més, la participació de totes i tots. Hi ha 5 categories de participants:

  • Categoria A: grups d'alumnes del cicle inicial de primària (1r i 2n)
  • Categoria B: grups d'alumnes dels cicles mitjà i superior de primària
  • Categoria C: grups d'alumnes d'ESO, cicles formatius, i altres programes de formació
  • Categoria D: grups no escolars: famílies, entitats, amics i amigues, estudiants...
  • Categoria E: categoria individual

Per què?

Perquè us agradarà, perquè xalareu molt, perquè despertarà la vostra curiositat, perquè descobrireu coses noves i insospitades, perquè us enganxarà, perquè us farà veure el món d'una altra manera, perquè l'any passat us vau quedar en ganes o perque voleu repetir; i, és clar, perquè hi haurà premis sorpresa!