::Inici >Per a comprar bé i millor.

Per a comprar bé i millor.

Abans de partir en la recerca d’un pis de lloguer, és important tenir en compte quines són les característiques a complir perquè tingui tots els requisits indispensables per a viure-hi en funció de les nostres necessitats; núm. d’habitacions, banys, lavabos, cuina i menjador segons espai i persones que hi hagin de viure, a on està ubicat (segons si tenim quitxalla o no per portar a l’escola, si tenim mitjans de transport i on es troben els comerços més propers), un altre punt a tenir en compte, és el preu màxim que estem disposats a pagar.

El lloguer d’un pis es pot efectuar mitjançant intermediaris (immobiliària) o bé directament a particular que sempre costarà menys diners. És aconsellable considerar aquests aspectes que de qualsevol manera, poden condicionar la conveniència segons del lloguer que vol fer, obtenint bons o mals resultats a curt o llarg termini en funció del contracte.

Abans de firmar el contracte, s’ha de tenir en compte que totes les clàusules estan al dia. En cas de dubte pots acudir a les Oficines d’Informació al consumidor de les diferents administracions públiques.

Si creiem que podem comprar l’habitatge, però volem estar segurs que cobreix totes les nostres expectatives, s’ha de contemplar la possibilitat de fer un contracte de lloguer amb opció a compra, aquesta és la millor opció, tenint en compte que els diners invertits en el lloguer aniran destinats a fer bossa d’inversió i que un cop es finalitzi el contracte si es que es decideix comprar-lo, es tindran aquests diners invertits a compte del preu total de compra.

Comprar un habitatge, suposa la inversió més important de la seva vida. Per aquest motiu és fonamental comptar amb tota la informació que li permeti ser propietari de la casa que respongui a les seves necessitats i possibilitats. Per aquest motiu, per adquirir la seva futura llar, tindrem en compte els mateixos punts que en els de lloguer, es pot fer de dues maneres mitjançant un intermediari o directament a propietari que sempre li sortirà més bé de preu. Entenem que és un moment clau en la seva vida, per això li donarem la importància més que suficient per entendre que s’obtindran bons resultats.