::Inici >Qui som.

Qui som.

Segur no el defraudarem!.

Construccions Palau Saumell, és una empresa constructora – promotora. Som joves, seriosos, emprenedors i amb moltes ganes de treballar. Tenim per objectiu la satisfacció del client, per això, li oferim el millor assessorament amb un tracte professional, humà, dinàmic i accessible però seriós i de confiança. Li posem al seu abast tota la informació que requereix i l’aconsellem en les seves iniciatives i decisions immobiliàries a tractar perquè li resulti si cap, més fàcil. Estem al 100% al seu servei, entenem i respectem la seva il·lusió perquè també és la nostra.

Tenim com a finalitat vetllar pel bon règim de l’immoble, de les instal·lacions i serveis, ens encarreguem de portar al dia el control de totes les necessitats que requereixen les finques per tal que hi visquin amb tota comoditat. Arrangem i construïm la casa dels seus somnis en funció del seus gustos, dedicats especialment a la construcció d’edificis rústics, treballant-los amb tota cura i tenint en compte fins l’últim detall. També administrem edificis i immobles en règim de compra venda, de lloguer o bé lloguer amb opció a compra per la província de Tarragona, principalment, a la població de Miami Platja.

La nostra garantia és un tracte directe i personal, el que vostè es mereix i el que li dóna resultats de satisfacció.

Agraïm per endavant la confiança dipositada en la nostra empresa, esperant que a través del nostre servei, li fem la vida més fàcil. No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres, l’atendrem encantats, només ens cal la seva disposició, nosaltres hi posarem el bon fer.

No el defraudarem, endavant!