::Inici >A Miami Platja.

A Miami Platja.

Informació d'aquesta població. Un gran poble amb tots els serveis!

Miami-Platja és un municipi de la província de Tarragona, constitueix un dels principals nuclis turístics de la Costa Dorada i llinda amb la costa mediterrània. La seva línia de costa, consta d’una sèrie de petites cales i de la famosa platja del Cristall on la terra es fon amb el mar.

De nom emprat com a “Miami”, és un nucli turístic coster que forma part del municipi de Mont-Roig del Camp (a uns 20kg), que llinda amb l’Hospitalet de l’Infant, separats només pel riu Llastres. La seva activitat principal està concentrada al voltant de la carretera nacional N-340.

Miami Platja té una gran història, tradicions i festes populars. Disposa d’una àmplia i variada oferta d’apartaments de vacances, d’alguns hotels, càmpings, urbanitzacions i zones residencials, disposa de bars, restaurants, botigues per a tots els gustos, etc... i es pot gaudir tant de la festa i disbauxa com del descans i la tranquil·litat. Ubicat en una zona estratègica, és el punt de partida ideal per anar d’atraccions, fer muntanya i diferents esports d’aventura, tots a pocs quilòmetres de distància.

Miami Platja t’ofereix tot i més del que pugui necessitar per viure amb comoditat.