::Inici >QUI SOM? >EMPRESA SIMULADA

EMPRESA SIMULADA

1.    EMPRESA SIMULADA, METODOLOGIA I ELS SEUS RESULTATS

 

Com a empresa simulada Tarraco Sim, partim d’una situació iniciada en breu, és a dir iniciem l’activitat de l’empresa per tant els nostres objectius es basen en donar-nos a conèixer com a empresa i els productes que oferim. A continuació ho concretem més específicament.

 

1.1. La Missió

 

La missió de Tarraco Sim, a través de la seva marca TRC, és la de satisfer les necessitats dels clients mitjançant serveis de distribució de productes energètics, i de serveis complementaris relacionats amb el nostre àmbit d’influència.

 

1.2. La Visió

 

Convertir-nos en una empresa referent en la xarxa de Sefed’s a través de la seva bona gestió, l’atenció al client i la innovació en els productes.

 

1.3. Els Objectius

 

1.3.1.   Donar a conèixer Tarraco Sim i els productes que oferim a la resta d’empreses simulades

1.3.2.   Ampliar l’oferta de productes i serveis de Tarraco Sim.

1.3.3.   Analitzar i desenvolupar el potencial de Tarraco Sim al llarg del curs.

1.3.4.   Oferir productes, serveis de qualitat, així com una atenció al client excel·lent.

1.3.5.   Inserció en l’activitat d’empreses simulades.

1.3.6.   Desenvolupar el departament d’administració per tal de portar una gestió eficient de l’empresa.

1.3.7.   Oferir una formació complementària al personal que faciliti la seva tasca diària.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tant les accions, com els resultats esperats i la temporalització es recullen en la taula resum annexada a aquest document.

 

 

 

 
programa sefed

Es tracta d’un programa de formació ocupacional per a persones en situació d'atur, on desenvolupen una formació mitjançant una simulació d’empresa. Es reprodueix en una oficina en què els participants es formen practicant les tasques inherents dels diferents llocs de treball i dels departaments amb l’objectiu d’oferir una formació pràctica, en aquest cas a la ciutat de Tarragona.

El orígens del programa SEFED
A mitjans del anys 80, la situació de l’atur a Espanya i concretament a Catalunya, on es destacava bàsicament una forta incidència de l’atur juvenil, es portar a terme a determinats municipis catalans a buscar propostes i projectes de formació per tal de permetre d’alguna manera, moderar els efectes que s’originaran davant aquesta situació.
Desde llavors molt municipis catalans han estat portant a terme aquest programa. A partir de l’any 2008 va implantar-se a la ciutat per iniciativa de l’Ajuntament de Tarragona “ Tarracosim S.A.S”.
Actualment en el desenvolupament del programa SEFED col·laboren Repsol YPF, MATT, Creu Roja i la Diputació de Tarragona. Aquesta relació entre entitats dóna els resultats com ara:

Quins objectius principals porta a terme ?

Realitzar projectes educatius per la formació en el camp administratiu i gestió d’empreses o en altres àmbits educatius i professionals

Promoure vies de col·laboració amb empreses, que tinguin la finalitat de trobar ocupació laboral de persones aturades (sense treball) o en reciclatge de treballadors en actiu

Gestionar activitats que fomentin l’intercanvi d’experiències entre tots els participants o en aquest cas treballadors de tota Espanya o Europa dintre d’un context laboral i educatiu.